7. fejezet - Megvédelek

Drága Olvasóim!
Meghoztam a 7. fejezetet. Köszönöm a komikat és a pipákat, amiket az előző fejezethez kaptam, tényleg, nagyon jól estek! Továbbra is köszönöm a 60 feliratkozót, el sem hiszem, hogy ennyien vagytok! :) Ennek a fejezetnek a vége kicsit perverzebb, de remélem, hogy nem bánjátok. Mindenképp hagyjatok magatok után kommentet, jó olvasást!


Megvédelek

Harry 💕
Életem filmje pereg, most enyém
a főszerep. Ez nem vígjáték
és nincs happy end, úgy
tűnik, hogy dráma, és már
közeleg a the end.
     A szívem olyan gyorsan ver, hogy úgy érzem, mindjárt kiugrik a helyéről. Alig tudom felfogni, amit mondott. Azért lennék életveszélyben, mert megcsókoltam a barátomat? Egyáltalán kitől kellene félnem?
- Eddig kíméletes voltam, de mostantól egy kedves szót se várj tőlem, világos?! - néz szúrósan a szemembe, s állkapcsa megfeszül. Nyelek egy nagyot, kicsiket bólogatok és lesütöm a szemem. Harry felsóhajt, elfordul és a telefonját nyomkodja, majd a füléhez teszi. - Jack? Most azonnal gyertek, szedd össze az összes embert! Vészhelyzet van.
Az egész testem remeg, a tenyeremet már véresre kapartam. Felém fordul és a karomnál fogva felránt magához. Összeszorítom a szemeimet, s a könnyeimmel küszködök.
- Mostantól egyetlen lépést sem tehetsz úgy, hogy én nem tudok róla, értve vagyok?!
Beszívom az ajkaimat és hevesen bólogatok. Az erős szorítás a karomon kicsit gyengül, de még mindig fáj. Biztos vagyok benne, hogy az ujjai nyomot hagynak a bőrömön.
Hirtelen elenged, felszisszenek, és végigsimítok sajgó alkaromon. Arra eszmélek fel, hogy egy rakás félelmetes pasas tolong a nappaliba.
- Mi az, főnök?
- Tommo? - tekint rajtuk végig. A vállukat megvonva néznek össze, s Louis is belép a szobába. Minden szempár rá szegeződik, én pedig egyre jobban tartok attól, hogy mit akarnak vele csinálni.
- Valami gond van? - jön beljebb. Harry feszülten néz rá, majd hirtelen megfogja a pólóját és a falnak löki. Louis arcán látom a rémületet, ami engem is felzaklat.
- Na ide figyelj, Rómeó - kezdi el Harry, hangjában erősen érződik a düh. - Sejted, hogy mekkora bajban vagy?!
- Fogalmam sincs, hogy mire célzol - veszi gyorsan a levegőt. Most úgy közbe lépnék, hihetetlenül fáj, ahogy rángajta.
- Engedd el - szólalok meg remegő hangon.
- Kussolsz! - mordul rám és újra Louis felé fordul. - Azzal, hogy smaciztál Isabel-lel, életveszélybe sodortad, te barom!
- Mi van? - kerekednek ki Louis szemei. - Látták?
- Igen, és most már tuti, hogy figyeltetik! Miattad van az egész! Mi van, ha mi nem vagyunk elegek ahhoz, hogy megvédjük?!
A szemöldökömet ráncolva próbálom levenni, hogy miről beszélnek. Kitől kell engem megvédeni?
- Miért érdekel ennyire, hogy mi van vele? - kérdezi Louis rekedtes hangon, zihálva.
- Csak! Mellesleg édes, amikor elélvez - mosolyodik el, mire mindenki huhogni kezd. Érzem, hogy elpirulok, s látom, hogy Louis izmai megfeszülnek.
- Mit csináltál vele?! - löki el Harry kezét, és dühösen indul meg felé, de két csávó lefogja. A könnyeimet egyre nehezebben tartom vissza, hihetetlenül szégyelem magam.
- Nyugalom - Harry arcán még mindig vigyor ül, láthatólag hihetetlenül élvezi, hogy idegesíti Louis-t. - Ő is élvezte, jól mondom, baby? - kacsint rám. Zavartan nézek a földre, és az ujjaimmal babrálok.
- Hú, én is kipróbálnám - néz rajtam végig az egyik pasas.
- Hé, azt felejtsd el - lép mögém Harry és hátulról átölel. Nyelek egy nagyot és Louis-ra nézek, akit még mindig a két pasi fog le. Idegesen méreget, ahogy Harry egy csókot lehel a nyakamra. Kicsit elhúzom a fejem, de elmenni nem tudok, mert egész kezével körbefog. - Eddig élvezted, és tudom, hogy most is - súgja, kezét felcsúsztatja a pólóm alá és simogatni kezdi a hasamat.
- Engedd el - mérgesen szűri ki a szavakat fogai között Louis.
- A-a - hallom Harry hangján, hogy mosolyog, s a fejét a vállamra teszi. - Ő is bír engem! Nagyon is. Ugye, édes?
Nyelek egy nagyot és lesütöm a szememet. A kezeit próbálom kihúzni a pólóm alól, de az én erőm semmit se ér az övéhez képest.
- Főnök, Tommo-val mit tegyünk? - kérdezi az egyik kigyúrt, fekete bőrdzsekis srác. Harry halkan felkuncog.
- Már tudom is, hogy mi lesz a büntetése. Tartsátok csak ott, majd szépen végignézni, ahogy a kis barátnője élvezi minden érintésemet - lágyul el a hangja, s ajkai újra megtalálják a nyakamat. Nyelek egy nagyot, remegő ajkaimat harapdálva nézek Louis-ra, aki majd' felrobban a dühtől.
- Ne csináld! Őt hagyd békén! - indulna el Louis, de a fiúk visszarántják őt, és ahogy észreveszem, elég szorosan fogják a karját.
- Neki is büntetés jár, amiért nem fogadott szót nekem - vezeti feljebb a kezét, és már a melltartómhoz ér. - Ne légy szégyellős, mutasd meg, hogy mennyire élvezed, amikor kényeztetlek - morogja a nyakamba.
- Engedj el, kérlek - súgom elhaló hangon, mire halkan nevetni kezd.
- Csak nyugalom - simítja végig az oldalamat. A derekamnál fogva maga felé fordít és mélyen a szemembe néz. Egy pillanatra elbambulok, majd kicsit megrázom a fejem és oldalra nézek. A mellkasánál fogva próbálom magamtól eltolni, de ő egyre csak közelebb von testéhez. Lágyan az arcomra nyom egy puszit, s végigcsókolja az állkapcsomat, majd mikor az ajkaimhoz ér, megáll és elmosolyodik. - Eddig is imádtad a csókomat.
- Szállj le róla! Inkább verj meg, de ne érj hozzá! - szinte már kiabál Louis.
- Ugyan! Ő is élvezi - simítja meg az arcomat. A testem már remeg a félelemtől, szaggatottan fújom ki a levegőt. Kezét az arcomra teszi, s ajkait az enyémnek tapasztja. Erősen tart, hogy ne húzzam el a fejemet.
- Engedd el! - teli torokból üvölt Louis. - Hagyd őt!
Minél jobban kiabál, Harry annál többet tesz. Kezét a fenekemre vezeti, s a falhoz tol. Alsó ajkamba harapva eléri, hogy kinyissam a számat, így nyelve könnyedén bejutást nyer. Kezeim még mindig a mellkasán vannak, s egyre jobban remegnek. Úgy érzem, belülről felrobbanok a félelemtől és a szégyentől egyszerre.
Mikor ajkaink elválnak, a fejemet rögtön lehajtom.
- Sajnálom, kicsim, én ezt nem akartam! - néz rám Louis, lassan rá emelem tekintetem, s szeme sarkában könnycseppeket vélek felfedezni. Kicsit megrázom a fejemet és kikerülném Harry-t, de megragadja a karomat és visszahúz.
- Még nincs vége! - jelenik meg egy kaján vigyor az arcán. Félve nézek Louis-ra, aki szerintem jelen esetben sokkal jobban szenved, mint én.
- Mit akarsz még tőle?! - kérdezi a dühtől teljesen elvörösödött fejjel Louis.
- Hamarosan odaadja magát nekem - mosolyog büszkén és megsimítja az arcomat. A szememet lesütöm, érintésébe beleborzongok.
- Azt felejtsd el! - nevet fel kínosan Louis. - 18 éves kora előtt nem fogja megtenni! Ezt ő maga mondta!
- Az lehet, hogy neked nemet mondott, de nekem képtelen ellenállni. Egyébként ha a telefon nem avatkozik közbe, akkor simán megtettem volna már rég. Jól mondom, édes?
Nem válaszolok, a karjaimat összefonom magam előtt és a földre nézek.
- Na jó, elég a játékból. Te - mutat Louis-ra - soha többet nem mehetsz Isabel közelébe!
- Mert különben mi lesz?
- Aláírod mindkettőtök halálos ítéletét - mondja normál hangnemen, mintha ez olyan természetes dolog lenne. - Valamint mostantól senkinek nem lesz nyugta a szervezetben.
Szóval egy szervezet... Csak tudnám, hogy mi értelme van ennek, ki az ellenség, és miért pont én vagyok életveszélyben!
- A kiscsajt beavatod? - biccenti felém a fejét az egyik.
- Majd ha eljön az ideje. Egyelőre elég annyit tudnia, hogy életveszélyben van ez miatt a kis pöcs miatt - néz végig Louis-n. - De majd nálam biztonságban lesz! Tommo, még egy búcsúcsókot adhatsz a csajodnak, aztán örökre búcsút vehetsz tőle.
Ahogy a két srác elengedi, odasiet hozzám és szorosan megölel. A szemeimet összeszorítom, s próbálok nem sírni, ám egy könnycsepp utat tör magának és lefolyik az arcomon.
- Ne sírj, ígérem, hogy nem örökre hagylak el - suttogja a fülembe, majd a szemembe néz. - Nagyon szeretlek.
- Én is nagyon szeretlek, Louis! - teszem a kezemet a mellkasára és megcsókolom.
Percek múlva homlokát az enyémnek dönti és még egy puszit lehel az ajkaimra.
- Na jó, elég lesz - fogja meg Harry a karját, és elhúzza tőlem. - Pár napig ne gyere elő, majd akkor csinálj valamit, ha utasítalak - tolja kifelé a szobából. - Most menj! - hallom a bejárati ajtó csapódását, s felsóhajtok.
Harry lassan visszajön, az ajtófélfának dől és rám néz. A könnyeimet gyorsan letörlöm az arcomról, s próbálom kerülni a tekintetét, de ami a legrosszabb, hogy rémisztő pasasokkal vagyok körülvéve.
- Ne sírj már, erről csak ti tehettek! Mellesleg örülj, hogy megvédelek, és nem hagyom, hogy kinyírjanak. Kár lenne ezért a kívánatos testedért - néz rajtam végig az alsó ajkába harapva, s a fiúk felnevetnek. - Na jó, srácok, a ti feladatotok, hogy őrizzétek a házat, valamint menjetek a raktárhoz is, hátha odapofátlankodnak. Mehettek!
Ahogy kiürül a szoba, már csak Harry-vel maradok az egész házban, ráadásul egész éjszaka. Az ablak mellől nézek rá, míg ő mindig az ajtóban áll, kezeit összefonja a mellkasán. Mereven néz rám, én pedig - szokás szerint - a tenyeremet kapargatom.
- Gyere ide - utasít határozottan. Kicsit megrémülök, lassan, remegve megyek oda hozzá és rá emelem a tekintetemet. - Ha azt csinálod, amit mondok, akkor meg tudlak védeni - néz a szemembe. - De ahhoz együtt kell működnöd! Hamarosan elmondom neked, hogy mibe keveredtél, de egyelőre jobb, ha nem tudsz róla. Most pedig elmegyünk fürödni - fogja meg a karomat és felhúz a fürdőszobába. Értetlenül nézek rá, ahogy becsukja az ajtót, és leveszi a pólóját. - Megmondtam, hogy minden lépésedet követni fogom. Ez nem játék! Vetkőzz!
Felsóhajtok, majd elfordulok és úgy veszem le magamról a ruháimat. Még mindig szégyellős vagyok előtte, s kellemetlenül érzem magam, ahogy feltűnően méreget.
Bemászik a kabinba, és a karomnál fogva beránt maga mellé, behúzza a kabinajtót. Rám mosolyog és megengedi a vizet, ami kellemesen meleg. Mivel elég kicsi a hely, teste közel van az enyémhez. Túl közel, már szinte fuldoklom. Ahogy testünkön folyik végig a víz, kezét a derekamra teszi és magához húzva csókol meg. Egy kicsit lejjebb kezd el tapogatni, s megmarkolja a fenekemet, mire halkan belenyögök a csókba, s ez egy mosolyt csal az arcára. Ajkaink elválnak, ekkor rögtön a nyakamnak esik. Szívni kezdi a bőrömet, míg én sóhajtozok. A félelem is bennem van, ahogy meztelen testünk összetapad, és hirtelen a csempének nyom. Zihálva dönti a homlokát az enyémnek, vizes hajtincsei az arcába lógnak. Lassan végigsimítja a combomat, ujjai kezdenek a középpontom felé tévedni. Benyúl a lábaim közé, és elkezd simogatni. Próbálok ellenkezni, de szokás szerint nem sikerül, és ami azt illeti, eléggé felizgatott. Hátrahajtom a fejemet, lehunyt szemekkel sóhajtozok, s hirtelen ajkait a mellemen érzem. Automatikusan beletúrok a hajába, és hirtelen felnyomja két ujját, mire egy halk nyögés szalad ki a számon. Intenzíven mozgatni kezdi bennem az ujjait, s érzem, hogy nem bírom magam visszafogni. Erősen fogom a bicepszét, míg egyik kezével tart, hogy ne essek össze. Nyelvét végighúzza a melleim között és olyan vadul csókol meg, hogy szinte beleremegek. Érzem, hogy nem kell sok, hamarosan újra a csúcsra juttat. Kéjesen nyögök, hangosan zihálok, s ez egyre csak fokozódik.
- Gyerünk, add ki magadból - dörmögi a fülembe. Az ajkamba harapok, majd egy nagy nyögés szalad ki a torkomból, s rögtön elélvezek. Elmosolyodik és egy csókot lehel ajkaimra. Iszonyatosan szégyellem magam emiatt, hogy megint hagytam magam neki. - Ma már másodszor élvezel el tőlem, baby - morogja a nyakamba. - Ahogy visszamegyünk a szobába, te fogsz engem kényeztetni, és ajánlom, hogy a legtöbb tudásod szerint cselekedj! - szívja meg erősen a bőrömet. Nyelek egy nagyot.
Miután a tusfürdőt is lemossuk magunkról, megtörölközünk, Harry felvesz egy boxert, én pedig egy bugyit és a pizsamámat. Bemegyünk a szobámba, Harry lefekszik az ágyra és magára húz.
- Na most szépen beleadsz mindent. Magától nem fog felállni! - teszi a kezét a fenekemre. - És ne feledd, ha nem engedelmeskedsz, csúnya vége lesz. Nem csak neked, de Tommo-nak is annyi.
Becsukom a szemem. Még belegondolni is szörnyű, hogy kínozzák őt, vagy még rosszabb...
Lassan a nyakához hajolok és egy lágy csókot pecsételek rá, közben mozogni kezdek rajta. Halkan sóhajtozik, keze bejárja az egész testemet, még a pizsamám alá is betéved. Kicsit lejjebb mászok, és a mellkasát is csókokkal lepem el, miközben megfogom a boxere szélét. Megemeli a csípőjét, így lehúzom róla. Felkönyökölve, kíváncsian és izgatottan nézi a tetteimet. Nyelek egy nagyot, összeszedem minden erőmet és bátorságomat, majd lehajolok és a kezembe veszem. Egy kis puszit adok a végére, majd lassan végignyalom, ami Harry-ből egy szaggatott nyögést vált ki. Felsóhajtok, becsukom a szememet és lassan a számba csúsztatok annyit, amennyi belefér. Ahogy ütemesen mozgatni kezdem a fejemet, a hajamba túr, és egyre gyorsabb tempót diktál.
- Ahw, igen - zihálja. Egyre lejjebb nyomja a fejemet, s szinte már öklendezek, de őt ez nem igazán érdekli. Remegő kezeimet lassan a heréire teszem, s néha kicsit megmarkolom. - Uh, kibaszott jó vagy! - préseli ki a fogai között, s egyre mélyebb nyögéseket hallat. A fejét hátrahajtja, a csípőjét néha megemeli. - Ahh... Várj! - állít meg. - Vedd le a felsődet - zihálja. Lassan felülök és leveszem magamról, majd kezemet a férfiasságára teszi. - Most így folytasd - nyögdécseli. Engedelmeskedek neki, verni kezdem, s tudom, hogy már elég közel van. Kicsit gyorsítok a tempón, s pár pillanat múlva egy nagy nyögés kíséretében a melleimre élvez. Zihálva megfogja a karomat, maga mellé húz, s ujjaival letörli a melleimre kerülő nedvet, majd ajkaimhoz emeli. Ránézek, majd nyelek egy nagyot, és kicsit undorodva ugyan, de lenyalom. - Jó voltál - mosolyodik el, s megcsókol. Felveszi a boxerét, én a felsőmet és magunkra húzza a takarót. Felsóhajtok és a másik oldalra fordulok, de közel jön hozzám, s átölel. - Jó éjszakát.
Nyelek egy nagyot és becsukom a szemem.
- Jó éjszakát - súgom.

16 megjegyzés:

  1. Első komi *---------------* Isabel és Louis olyan aranyosak.Tommo úgy megszeretné védeni :333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha aranyosnak találod őket. Mellesleg szerintem is azok... :)

      Törlés
  2. IMÁDOM *----------------------------------* Nagyon jó nagyon várom a kövit :))
    xxKourtney

    VálaszTörlés
  3. imádom nagyon siess a kövivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Pont most tettem ki. :)

      Törlés
  4. Nagyon jo lett:)
    Mar varom a kovetkezo reszt:D

    VálaszTörlés
  5. Hajajajj!!! Egyszerűen imádom ezt a blogot! Gyorsan hozd a kövit! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :) Nem rég tettem ki az újat.

      Törlés
  6. Hát ez valami fantasztikus,imádom!Nagyon jó lett!Siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Már kint is van. :)

      Törlés
  7. Imádom! :D
    A részt és az egész sztorit :)
    Nagyon várom már a kövi részt, remélem minél hamarabb olvashatjuk.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és örülök, hogy tetszik. :) Már kint is van!

      Törlés