13. fejezet - Elvetted tőlem

Drága Olvasóim!
Meghoztam az újabb fejezetet. Szeretném megköszönni a 78 feliratkozót, a komikat és a pipákat, amik az előző fejezethez érkeztek! Tényleg nagyon jól estek, imádlak titeket! <3 Most kezd Harry és Isabel között alakulni valami. Ez se lett a leghosszabb fejezet, pedig tudom, hogy azt ígértem, hosszabb lesz, de amik fognak történni, még nem ebbe a fejezetbe szerettem volna betenni. Remélem, hogy a fejezet ennek ellenére elnyeri a tetszéseteket, és hagytok magatok után nyomot. :) Jó olvasást!


Elvetted tölem

Aminek egyszer vége szakad,
talán sosem kezdődik el újra.
     A gondolataim szárnyalnak mindenfelé, talán oda is, ahova nem kellene. Lépteket hallok, s az ajtó kinyílik. Odakapom a tekintetemet és Rob gonosz vigyorával találom szemben magam.
- Szórakozzunk kicsit! Tudod, nem akarom, hogy unatkozz, amíg nálam vagy elszállásolva - mosolyodik el. Ahogy jön felém, elkezdenék hátrálni, de túl gyorsan és szorosan ragadja meg a karomat. Felszisszenek, ahogy a sebekhez ér. Felránt a hideg földről, s maga után húz fel a hosszú lépcsőn, s beérünk egy előszobába. Időm sincs körbenézni, berángat az egyik szobába, és lelök a kanapéra. Fájdalmasan felnyögök, ahogy a testemen újabb helyeken érzek fájdalmat.
Hirtelen lekapja magáról a felsőjét, és fölém kerekedik.
- Mutasd meg a karmaidat, cicus! - morogja, s elkezd a pólóm alá nyúlni. Kiráz a hideg, annyira undorodom tőle. Legszívesebben képen köpném.
- Ne! Engedj el! Segítség! - kiabálok teli torokból, s próbálom magamról lelökni, miközben ficánkolok alatta. Szorosan lefogja a fejem mellett a kezeimet, aminek köszönhetően a már így is sajgó karomon a seb még elviselhetetlenebb.
- Kuss! - a keze hirtelen éri az arcomat, amit egy csattanó hang és kibírhatatlan fájdalom kísér. A könnyeim elkezdenek folyni az arcomon, kézzel-lábbal tiltakozom, ahogy ez a mocskos alak mindenhol fogdos. Reccsenő hangot hallok, a felsőm szétszakad. Erőtlenül sikoltozok tovább, úgy érzem, ezek életem utolsó percei. Most nagyon félek. Nem úgy, mint amikor Harry volt a közelemben. Az teljesen más volt, bár fogalmam sincs, hogy miért.
Hanyagul hajtom hátra a fejemet, minden erőm elfogyott. Már úgyis mindegy. Megteszi, és ha tiltakozom, csak még rosszabb lesz.
Hirtelen csörömpölés hallatszik, szilánkok hevernek a földön, s fekete ruhás alakok ugranak be az ablakon. Vagyis annak a helyén. Megkönnyebbülök, ahogy tudatosul bennem, ezek Harry emberei, ott van köztük ő is és Louis is.
- Isabel, vigyázz! - ordít Harry, s a fegyvert felénk szegezi. Rob egy pillanatra rájuk néz, így kapva az alkalmon, kicsusszanok alóla, és félre rohanok. Egy nagy durranás hattatszik, üvöltés, s mire oda nézek, Rob már vérben fekszik. Az egész testem remeg, a levegőt szinte kapkodom, mint aki meg akar fulladni.
Hirtelen két kart érzek a testem körül, magához húz, s fejemet izmos mellkasába fúrom, míg simogat.
- Istenem, ugye nem bántott? - súgja Louis, hangjában erősen érződik az aggodalom. Képtelen vagyok arra, hogy bármit is reagáljak, csak sírok megállás nélkül.
- Hé, jól vagy? - hallom magam mellett a mély, rekedtes hangot, mire rögtön odakapom a tekintetemet. Egy aprót bólintok, közben szorongatom Louis pólóját, aki még mindig védelmezően ölel.
- Ez a te hibád! Mi a faszért nem tudtál rá vigyázni?! - néz rá Louis dühösen, érzem, hogy az izmai megfeszülnek.
- Nem miatta van! Én... én követtem - nyelek egy nagyot, ahogy felnézek a szemébe. Felsóhajt, s egy hajtincset kisöpör az arcomból, majd megsimít. Gyengéd érintése hihetetlenül jól esik az előbbi durva dolgokkal ellentétben.
- Istenem, kicsim - súgja, s összedönti a homlokunkat, majd lágyan, de hosszasan megcsókol. Kezemet felfelé végighúzom a mellkasán, s a hajába túrok. Finoman ízlelgetjük egymás ajkait.
- Na jó, elég - húzza el tőlem Harry. - Tommo, intézzétek el az ürgét - parancsolja, mire Louis bólint. Még egy megnyugtató pillantást vet felém, s elmegy.
Ránézek Harry-re, félek, hogy mit fogok tőle kapni.
- Miért nem engedelmeskedtél, hm? - hangja lágy, nem kiabál, ami most őszintén meglep. A helyében én nagyon ordítoznék magammal. De talán csak nem akar balhézni...
- Sajnálom - súgom remegő hangon, s a könnyek újra utat törnek maguknak.
- Ne sírj, most már biztonságban vagy - ölel magához. Ahogy mondja, s közben megérint, úgy érzem, igazat mond. Megvéd. Meg fog védeni mindentől, ebben biztos vagyok. - Gyere, hadd nézzelek - ültet fel az asztalra, s óvatosan végighúzza ujjait a sebeimet. Olyan óvatosan, mintha attól félne, összetör. - Istenem. Ha tudnád, mennyire aggódtam - suttogja alig hallhatóan. Szipogva nézek rá, s tekintetünk találkozik. Smaragdzöld szemei csillognak, amikben elveszek. A szívem a mellkasomban hangosan dübörög, de biztos vagyok benne, hogy ez a sokk miatt van. Az arcomat gyengéden megsimítja, majd egy puszit nyom a homlokomra.
- Haragszol? - kérdezem félve.
- Igen, nagyon! És tudod, hogy miért? - még mindig nem kiabál, de a szavakat idegesen szűri ki a fogai között.
Nyelek egy nagyot, s lesütöm a szemem.
- Azért, mert követtelek? - szólalok meg remegő hangon.
- Nem - nyúl az állam alá, s felemeli a fejemet, hogy a szemembe nézzen. - Azért, mert veszélybe sodortad magad!
- És ezzel sok munkát adtam nektek... - fejezem be, amit gondolom, hogy gondol.
- Nem. Aggódtam érted, Isabel. Nagyon.
Ajkai közel vannak az enyémekhez, talán túl közel. Már majdnem súrolják az enyémeket, mikor Louis hangját hallom közeledni.
- Főnök, végeztünk - lép mellém, s átkarol. Harry halványan rám mosolyog, majd megköszörüli a torkát, a a srácok felé fordul.
- Nálam találkozunk egy kis megbeszélésre!
Louis kivezet a motorjához, felül, én pedig felpattanok mögé.
- Hű, mióta nem félsz a motorozástól? - hallom a hangján, hogy mosolyog. Legalább már valamennyire megnyugodott... - Kapaszkodj!
Elindulunk, s ahogy suhanunk az utakon, a hajamba kap a szél. Percek múlva hazaérünk. Kicsatolom és leveszem a sisakot, majd lepattanok és berohanok a házba. Első célom a fürdőszoba. Ahogy belenézek a tükörbe, elkap a rosszullét. A szempillaspirálom teljesen elfolyt, a hajam olyan kócos, mint aki még sose fésülködött, szemeim pirosra sírtak, karikásak. A ruhámról nem is beszélve...
Gyorsan lezuhanyzom, emberi külsőt varázsolok magamra, s felveszek egy kényelmes nadrágot egy pólóval. Valamivel jobban érzem magam, de még mindig nem teljesen jól.
Lemegyek a nappaliba, ahol a fiúk ülnek, s ahogy belépek, minden szempár rám szegeződik. Louis biccent a fejével, hogy üljek oda. Lassan odamegyek, helyet foglalok mellette, s magához húz, majd elkezdi simogatni a karomat.
- Jobban vagy? - néz rám Harry, s halványan bólintok. Közelebb bújok Louis-hoz. - És elmondod, hogy miért követtél?
Nyelek egy nagyot, s babrálni kezdek az ujjaimmal. Próbálom kerülni a tekintetét és összeszedni a gondolataimat.
- Csak... kíváncsi voltam - motyogom. Harry felsóhajt, s hátradől a kanapén. Félve nézem a további reakcióját, már kapargatom a tenyeremet.
- Gyere ide.
Kis hezitálás után felállok, de Louis megfogja a kezemet, s aggódva néz rám. Egy nincs semmi baj pillantást vetek felé, mire felsóhajt, elenged, és odamegyek Harry-hez. Beültet az ölébe és átölelve a derekamat néz fel rám.
- Mostantól mindig fogadj szót, jó? - simítja meg az arcomat. Louis megköszörüli a torkát, mire Harry felsóhajt és lassan elhúzza a kezét.
- Jó - motyogom. - Sajnálom.
- Nem kell. Most már minden rendben van. Úgyis kellett egy ok, amiért kinyírhatom Rob-ot - mosolyodik el halványan, s én is.
Most Harry-nek egy újabb oldalát ismertem meg, ami, hogy őszinte legyek, nagyon is tetszik. Sőt, ami azt illeti, az összes oldala tetszik, de.... Te jó ég, miket beszélek?!
A szobában hirtelen megjelenik három srác.
- Ah, végre! - néz rájuk Harry. - Foglaljatok helyet.
Leülnek velünk szembe, de ahogy látom, nem csak engem lepett meg az érkezésük.
- Nos, mi a helyzet New Yorkban?
Aha, szóval ők az emberei a másik kontinensről.
- Minden okés - válaszol a szöszi srác.
- Gemma?
- Biztonságban - mosolyog. - De miért hívtál ide?
- Tudjátok, arra gondoltam, hogy ott elég kevesen vagytok, úgyhogy hozzátok fog csatlakozni még valaki. Liam, te fogsz segíteni az első napokban Tommo-nak. Mutass be neki minden kis helyet New Yorkban.
- Várj, mi? - néz rá Louis. Azt hiszem, én sem teljesen értem, hogy most Harry mit akar. Elküldi Louis-t New Yorkba? De miért? És mennyi időre?
- Elmész New Yorkba. Mindenkinek jobb lesz - közli Harry.
- Nem, csak neked lesz jó! Nem hagyhatom itt Isabel-t! - pattan föl, megfogja a kezemet és magához húz.
- A döntésem végleges, Tommo! - áll fel Harry is. Félve nézek fel Louis-ra, aki majd' felrobban az isegességtől.
- Ne csináld, kérlek! - nézek Harry-re, s összekulcsolom a kezem Louis-éval. - Ne vedd el tőlem - csuklik meg a hangom.
- Ne nyafogj már, liba! - ordít rám, mire összerezzenek, és lesütöm a szemem. - Ehhez most semmi közöd! Zayn, mikor is indul a gép?
- Úgy másfél óra múlva - válaszol a kreol bőrű, sötét hajú srác.
- Szuper, addig búcsúzzatok el egymástól - fonja össze Harry a karjait maga előtt.
A szemeim megtelnek könnyekkel, mindenki megszeppenve néz minket. Hallom, ahogy Louis idegesen fújja ki a levegőt, s szorosan magához ölel.
- Nem foglak örökre elhagyni, ígérem - súgja, s simogatja a hátamat.
- Ne menj el - remeg a hangom, s már a sírás fojtogat.
- Hidd el, hogy én sem akarom - fogja meg két oldalt az arcomat, s gyengéden megcsókol. - De találkozni fogunk, esküszöm!
- Öm... igazán nem akarok beleszólni, de arra nemigen lesz lehetőség - néz ránk Harry. Tekintetemet rászegezem, majd újra Louis-ra, s a könnyeimet már nem tudom visszatartani. Lefolynak az arcomon, amit Louis azonnal letöröl, de látom, hogy ő is nehezen tartja magát.
- Nagyon szeretlek, kicsim! - dönti a homlokát az enyémnek.
- Én is nagyon szeretlek, Louis - súgom, s szenvedélyesen megcsókolom. Szörnyű a tudat, hogy ez az utolsó csókunk talán örökre.
- Niall, a további heti jelentéseket várom, most vigyétek el Louis-t, hogy összeszedje a cuccait, és mehettek - hadarja el Harry. - Mindenki leléphet!
Az emberek elindulnak ki, s Zayn húzza maga után Louis-t.
- Vigyázz nagyon, kicsim! - szól utánam, s kimennek a házból. Minden hirtelen elcsendesül, Harry előttem áll, míg én a könnyeimmel küszködök tovább. Úgy érzem, megfulladok, vagy meghalok, vagy fogalmam sincs, de nem tudom, hogyan tovább.
Tényleg nem értem, hogy lehetett Harry ennyire kegyetlen...

Egész estig a szobámba gubbasztok, amikor Harry kopogás nélkül bejön. Felsóhajtok, de nem szólok hozzá, még csak rá se nézek.
- Isabel - áll meg, s az ajtófélfának dőlve néz rám. - Sajnálom, de muszáj volt.
Még mindig mozdulatlanul fekszem, s a plafont bámulom. Ellöki magát az ajtófélfától, s bedől mellém az ágyra. Hason fekve néz rám.
- Hallod? - szól halkan. Látom, hogy bántja, hogy nem szólok hozzá, de nem érdekel. Elvette tőlem önző módon. Csak tudnám, hogy ez neki miért volt olyan jó. - Ah, ne csináld már - piszkálja az orrával az arcomat, de elfordítom a fejemet. - Tudom, hogy nem tudsz rám haragudni, na - ad egy puszit a vállamra. - Úgyis tudom, hogy titkon engem imádsz! Érzem.
- Harry, hagyd abba - súgom erőtlenül, már megint a sírás határán vagyok. - Louis-val voltam már nagyon régóta. Fogalmam sincs, hogy honnan veszed ezt a marhaságot!
- Látom, ahogy rám nézel. Látom, hogy mit váltok ki belőled, amikor hozzád érek. És minden egyes együttlétünkkor elélveztél.
- Ennek semmi köze ahhoz - préselem ki a fogaim között. - Elvetted tőlem Louis-t, és ezt sose fogom  neked megbocsájtani. Hagyj békén.
- De...
- Hagyj! - mordulok rá, amin én magam is meglepődök, de egyszerűen most ilyen a hangulatom. Felsóhajt, feláll az ágyról, és ahogy kimegy, újra elkezdek sírni, s lassan álomba merülök.

36 megjegyzés:

  1. http://moonlightshadowneymar.blogspot.hu/2014/08/1dijam-koszonom.html#comment-form
    :)))

    VálaszTörlés
  2. Ezt nem értem.... az elején Harry milyen kedves volt meg minden aztán meg vissza változik bunkóvá.Szegény Isabel és Louis :/ Siess a kövivel :)
    Ui:Első komi :D Asszem xDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont az volt a célom, hogy ne értsétek, és nagyon örülök, ha ezt legalább nálad sikerült elérnem. :)
      Ma késő este hozom a kövit!

      Törlés
  3. Kedves ~E!

    Hihetetlen, hogy megint meg tudtál lepni!! És még Niall is benne van!! <3
    A lényeg, hogy sikerült mosolyt csalnod az arcomra, amiért nagyon hálás vagyok! Remélem mihamarabb hozod, és azt is, hogy ilyrn jó lesz! Bárt te sosem tudnál csalódást okozni. :)

    Puszi és nagy ölelés:
    Angel. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Angel!
      Örülök, hogy sikerült meglepnem téged, és mosolyt csalni az arcodra. Én vagyok hálás neked, amiért ilyeneket írsz! <3
      Ma késő este hozom a kövit.
      Puszi!

      Törlés
  4. Hát egyszerüen imádom. nem is tudok rá mit mondani.meg tudod mondani mikor jön a kővi?:) nagyon várom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. :) Ma késő este hozom a kövit!

      Törlés
  5. Nagyon PER-FECT ez a rész is :) Nem okoztál csalósást és azt hogy beleírtad Niall-t (meg a többieket) Ahwww<3 Olyan jó lenne ha Harry és Isabel összejönnének :$ Sajnálom azért az én Tommomat a MI Tommomnkat hogy elveszik Isabel-től de avval biztatom magam kitartás Lou neked valójában van egy csodálatos barátnőd a valóságban nem fáj ennyire :) Nagyon várom a kövit !!! Nem fontos sietni írd sokáig akkor hosszú lessz ;) De írhatsz rövidet is felőlem akkor legalább sűrün jön :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszett, hogy a többieket is beleraktam, valószínűleg később is kapnak szerepet. Hát igen, Louis-nak ott van a tökéletes barátnője, Eleanor. :)
      A következőt ma késő este hozom! :D

      Törlés
  6. jajjj ez mért lett ilyen szomorú? :( de amúgy nagyon jó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kellenek ilyenek is, a valóéletben sem minden happy. :) Köszönöm!

      Törlés
  7. Annyira bele éltem magam, hogy a végén már sírtam. Nagyon jó lett (mint mindig)!!!!!!!!!! Nagyon tetszik, ahogyan írsz, szinte "megfested" a történetet. Jó, hogy bele raktad a többieket is :3 Remélem hamar lesz új rész :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, és örülök, hogy bele tudtad magad élni, és hogy tetszik, hogy a többiek is benne voltak. :)
      Ma késő este lesz új rész!

      Törlés
  8. Nagyon jó volt, imádtam!! Sajnálom Isabelt és Louist:((
    Kérlek, minél hamarabb hozd a kövit!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszett. :)
      Ma késő este hozom a kövit!

      Törlés
  9. Annyira jó rész lett. :D
    Várom, hogy mikor szeretnek majd egymásba. :)
    puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :)
      Hát, ami azt illeti, elképzelhető hogy hamarosan. :D
      Puszi <3

      Törlés
  10. Imádom, nagyon!
    De Harry-t is megértem, hogy elküldte Louis-t, mert Isabel-nek így a biztonságosabb!
    Persze és is nagyon sajnálom őket! Még sírtam is, amikor kiderült, hogy el kell mennie!
    Kérlek, kérlek, kérlek, gyorsan hozd a következőt! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszett! :)
      Ha sírtál, az jó, mert ezek szerint érzelmileg hatott rád a történet, aminek szintén nagyon örülök.
      Ma késő este hozom a kövit!

      Törlés
  11. Istenem ez egyszerűen fantasztikus!! :D Minden blogodat olvasom de ez tetszik a legjobban :D
    Siess a kövivel! :D
    Puszi: Lara Csen...<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, köszönöm! Ami azt illeti, én is ezt szeretem írni a legjobban... :D
      Ma késő este hozom a kövit!
      Puszi <3

      Törlés
  12. Ez egyszerűen elképesztő!!!!!!! Részről részre csak fokozod a hangulatot!!! És Harry hangulatingadozásai....! :-D Gyorsan a kövit! ;) Puszi:~Hanna~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik, és hogy szerinted fokozódik a hangulat... :)
      Ma késő este hozom a kövit!
      Puszi!

      Törlés
  13. Mikorra várható a következő fejezet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma késő este hozom. :)

      Törlés
    2. Az körülbelül hány óra?
      Egyébként Emily Rudd honnan ismert?

      Törlés
    3. Most tettem ki. :)
      Ő egy színésznő.

      Törlés
  14. Nagyon jó lett imádom a blogod!NE haragudj hogy nem írok mindig csak telóról írok!Siess a KÖVIVEL! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. Nem haragszom, köszönöm, hogy most írtál. :)
      Ma késő este hozom a kövit!

      Törlés
  15. Egyébként ki alakítja valójában Izabellát, mert nagyon ismerős a lány, de nem tudom, hogy mi a neve!

    VálaszTörlés
  16. Szia!
    Egyszerűen fantasztikus vagy!Én biztosan nem tudnék ilyen jól írni! Én isaz összes blogodat olvastam már de ez a legjobb!!! XxPanni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy ezt mondod. :)

      Törlés