26. fejezet - Viták

Drága Olvasóim!
Meghoztam a 26. fejezetet. Elég nehezen írtam meg, és ez szerintem látszik is a minőségén. Fogalmam sincs, hogy miért, de ígérem, hogy összeszedem magam! Szeretném nagyon megköszönni az összes kommentet, amit az előző fejezethez írtatok. Mindegyikért iszonyú hálás vagyok, és el sem hiszitek, mennyire jól esnek! Imádlak titeket! <3 Ez a fejezet nem túl boldog dolgokat tartalmaz, és ez még valószínűleg pár fejezeten keresztül így lesz. Remélem, hogy azért valamennyire elnyeri majd a tetszéseteket. :)  Jó olvasást!


Viták

Jó lenne beleszeretni a magányba.
Ő talán sose okozna csalódást...
     - Megfelel a kanapé? - teszi le a bőröndömet David, és rám emeli barna tekintetét. - Vagy... alszol inkább mellettem? - húzza kaján vigyorra a száját, s megnyalja az alsó ajkát.
- Nem, a kanapé tökéletesen megfelel, köszönöm - tűröm a hajamat szégyellősen a fülem mögé. - Elmehetek fürödni? - kérdezem halkan. Jól esne egy kis meleg zuhany, attól le tudnék nyugodni egy kicsit. Jó lenne azt gondolni, ahogy a meleg cseppek lefolynak a testemen, lemossák rólam az összes terhet.
- Persze, arra találod a fürdőt - mutatja. Elmotyogok egy köszit, majd a bőröndömből veszek ki tiszta ruhát és elmegyek a fürdőszobába. Bezárom az ajtót, s a csapra támaszkodva belenézek a tükörbe. Nem törhetek össze, nem szabad, hogy miatta hosszú napokon keresztül csak szomorkodjak. Túl leszek rajta. Egy könnycsepp lassan végiggördül az arcomon, a szemeimet összeszorítom és veszek egy mély levegőt. Lassan leveszem a ruháimat, beállok a kabinba és magamra engedem a meleg vizet. Bármennyire is nem akarom, az agyam folyamatosan Harry-n kattog. A mosolyán, a rekedtes, mély hangján, az édes csókján és kellemes illatán. Ahogy a szemembe néz, ahogy megérint, ahogy megölel... A szívem összeszorul, s a gyomrom is apró méretűre zsugorodik.
Felsóhajtok. Lemosom magamról a tusfürdőt, majd kiszállok és szárazra törlöm magam. Felveszem a tiszta ruháimat, átfésülöm hosszú hajamat és kimegyek.
- Van kedved inni valamit? - néz rám, miközben a kanapén ülve felteszi a lábait az asztalra.
- Nem, köszi - rázom a fejem. A múltkor se volt jó vége, és nem hiszem, hogy David leállítana úgy, mint Louis.
- Gyere - húz maga mellé. - Mondd csak, mi történt pontosan Harry-vel? - néz a szemembe. Ahogy meghallom a nevét, mát attól görcsbe rándul a gyomrom. Veszek egy mély levegőt, s lenézek, a kezemmel kezdek babrálni, a tenyeremet vakargatom.
- Közölte velem, hogy szerinte nem kellene együtt lennünk. Kérdezgettem, hogy mi az oka, de a válasza folyamatosan egy 'csak' volt. Aztán ugye elmentem Louis-hoz, és ittunk... majdnem lefeküdtünk, de szerencsére neki volt esze. Hazakísért, én pedig az előszobában Harry szeme láttára lesmároltam őt. - Ahogy visszagondolok, érzem, hogy elvörösödik az arcom. Felsóhajtok és folytatom. - Mikor elment, Harry kérdőre vont. Teljesen kiakadt a csók miatt, bár fogalmam sincs, hogy miért. Aztán másnap reggel láttam, hogy... - nyelek egy nagyot, s erőt veszek magamon, hogy ne kezdjek el sírni - hogy egy szőke csajjal jön ki a szobából smárolva. Amikor a lány elment, Harry közölte velem, hogy már nem szeret engem. Erre összepakoltam és eljöttem - sóhajtok.
- Fogalmam sincs, mi ütött belé - rázza a fejét. - Amúgy is egy nagy balfasz, amiért egy ilyen csajt csak úgy engedett elmenni - simítja végig a lábamat.
- Uhum... David, édesem, csak úgy megemlíteném azt az esetet, amikor megvertelek - nézek rá, mire a kezét rögtön elkapja és védekezően felemeli. - És most kicsit szeretnék pihenni, ha nem bánod.
- Rendben, aludj jól - mosolyog halványan, feláll és kimegy, az ajtót becsukja maga után. A nyakamból leveszem a nyakláncot, s a kezeim közé fogom. Az ajkaim megremegnek, megint a sírás határán vagyok.
- Itt van? - hallom meg a hangját, mire felkapom a fejem. A szívem rögtön ezerrel kezd verni, s ahogy az ajtó nyílik, hirtelen felállok. Velem szemben áll, idegesnek néz ki, de mégis, mintha egy kicsit megkönnyebbült volna. Gyorsan veszi a levegőt, végül a szemembe néz. Nem lepődnék meg, ha most a szívem átlyukasztaná a mellkasomat az erős dobbanások miatt. - Hát itt vagy - közli meglepően nyugodt hangon. - Fogd a cuccaidat, indulunk! - parancsol.
- Nem - fonom össze a karjaimat magam előtt. - Itt maradok David-nél.
Felvonja a szemöldökét, a mellette álló srácra néz és újra rám.
- De kicseszett jól megy valakinek! Ha nem vagyok én, akkor jön Louis, most meg ez a balfék! Amióta bevettelek a szervezetbe, azóta úgy viselkedsz, mint egy...
Lenézek a földre, s nyelek egy nagyot. Tudom, hogy mit akart mondani. Mindketten tudjuk, hogy minek tart engem, és ez fáj a legjobban.
- Na jó, induljunk - fogja meg a bőröndömet.
- Ha szerinted egy ribanc vagyok, miért akarod, hogy visszaköltözzek? - emelem fel a hangom. Lassan megfordul, megragadja a karomat és közel húz magához.
- Mert én vagyok a főnököd, és azt kell tenned, amit én mondok, különben baj lesz. Elég világos voltam? - néz rám, majd a karomnál fogva húz ki a házból.
Egész úton egy szót sem szólok, s ahogy hazaérünk, felrohanok a szobámba, mint egy hisztis tinédzser. Alig pár óráig nem voltam itthon, de ő máris megtalált. Mégis hogyan?
- Izzy! - jön utánam. Az ágyra vetem magam, s az arcomat a párnába fúrom. Hallom, ahogy bejön, érzem, ahogy leül mellém az ágyra, de nem veszek róla tudomást. Egyszerre akarom elküldeni és megölelni. - Miért pont David-hez mentél? Bánthatott volna! Egyáltalán miért mentél el bárhová is?
- Szerinted? - nézek rá könnyes szemekkel. Elhallgat. Veszek egy mély levegőt, felülök, felhúzom a lábaimat és átölelem őket. - Nem értelek - nézek a szemébe. Istenem, most is mennyire gyönyörűek... - Közlöd, hogy nem szeretsz, aztán elmegyek, és ezen kiakadsz. Amikor megcsókoltam Louis-t, neked az sem tetszett, bár fogalmam sincs, hogy miért. Sőt, most is úgy védesz, mintha számítanék neked!
Becsukja a szemét, majd elfordítja a fejét és felsóhajt. Egy ideig csendben ül, mintha gondolkodna, s én várok. Várok, hátha tud adni értelmes magyarázatot. Bárcsak megcsókolna, és azt mondaná, felejtsünk el mindent és kezdjük újra. De nem. Ehelyett szólásra nyitja a szálát, de egy kicsit később ad csak ki hangot.
- Számítasz nekem, csak már nem úgy - mondandója végén néz csak a szemembe. Hazudik. - És a főnöködként köteles vagyok megvédeni, ez benne van a szabályzatban, ha emlékeznél.
- Mit jelentek neked? Tudnom kell - csuklik meg a hangom. Csak arra van szükségem, hogy őszintén bevallja, mennyit jelentett vagy jelent neki, ami köztünk volt. Az sem érdekel, ha fáj - mert tudom, hogy fájni fog -, de muszáj tudnom.
- Már semmit - néz oldalra és megköszörüli a torkát. Megvakarja az orrát és fel akar állni, de megfogom a karját.
- A szemembe mondd - nézek rá közelről. Tekintetét az egyik szememből a másikba vezeti, s ajkait többször szétnyitja, de egyszer sem szólal meg. - Mondd, hogy nem szeretsz, és túllépek rajtad - lehelem.
- Én... - nyögi. Lassan megsimítom az arcát, s a homlokomat az övének döntöm, lassan az ajkaimat az övéi felé közelítem. A szívem erősen ver, a levegőt szaggatottan fújom ki, s remegő kézzel túrok a hajába. Már csak fél centi van köztünk, mire hirtelen elfordítja a fejét. - Nem lehet - súgja.
- Már miért ne lehetne? - kapom fel a vizet, s idegesen nézek rá. Kissé elborult az agyam. - Harry, elmondanád, hogy pontosan mi bajod van?
- Nem szeretlek, oké? Nem szeretlek, fogd fel végre! - ordítja az arcomba. Gyorsan veszi a levegőt, s érzem, hogy a szemem könnybe lábad. Most már egészen biztos vagyok benne, hogy tényleg nem szeret. Feláll, és kirohan a szobából, én pedig újra a párnákra dőlök, csak ezúttal zokogva. A nyakláncot még mindig a kezemben szorongatom, s remegő ujjal simítok végig a H betűn.

Késő este kopognak az ajtón. Az ablakpárkányon ülök, s gyorsan letörlöm az arcomról a könnyeimet.
- Ki az? - kérdezem rekedtes hangon. Résnyire kinyílik az ajtó, s Anne bekukucskál.
- Jól vagy? - súgja. Nem válaszolok, elfordulok és kifelé nézek az ablakon. Biztosan már tudja. Fogalmam sincs, hogy Harry pontosan mit mondott neki.
Anne leül velem szembe, s megsimítja a karomat.
- Harry elmondta - néz rám. Kínosan felnevetek, s a hajamba túrok. Szipogva nézek ki tovább a sötét utcára, ahol csak néhány lámpa ad fényt. - De ne aggódj, biztos hamar átmegy rajta, és minden rendben lesz, meglátod.
- Sosem lesz már rendben semmi - mondom síró hangon, s becsukom a szememet. Nyelek egy nagyot. Bármennyire is próbálom magam tartani Anne előtt, képtelen vagyok rá.
- Harry-nél elmúlt a láng, de ha te még mindig szereted őt, akkor tegyél érte valamit! Emlékezni fog, hogy mennyire szeretett, és rá fog jönni, hogy ez nem változott.
Jó lenne elhinni Anne szavait, csak sajnos ez képtelenség. Harry döntött. Nem akar velem lenni, én pedig majd csak túl leszek rajta.
- Akarod, hogy én beszéljek vele?
- Ne! - nézek rá. - Mármint... - egy kicsit feljebb ülök. - Nem kell, majd mi Harry-vel elintézzük. De kedves tőled, hogy segíteni akarsz.
- Azért ha bármire szükséged van vagy csak beszélgetni akarsz, szólj nyugodtan - mosolyog halványan. Kicsiket bólogatok, és az alsó ajkamba harapok, hogy ne kezdjek újra oltárian bőgni.
A fejemre ad egy puszit, majd lassan kimegy és becsukja maga után az ajtót. Én viszont képtelen vagyok aludni, képtelen vagyok nem rá gondolni. Képtelen vagyok őt nem szeretni.

Reggel arra ébredek, hogy a nyakam és a hátam szörnyen fáj. Sikerült elaludnom ott, ahol voltam. Felszisszenek, ahogy a fejemet oldalra döntöm, s éles fájdalom nyilall belém. De nem érdekel. Nehézkesen felállok, és levánszorgok. Az se érdekel, hogy nézek ki, de valószínűleg rosszabbul, mint egy felmosórongy. Ahogy kómásan belépek a konyhába, a szemeim rögtön kikerekednek. Mindenki itt van, aki a szervezethez tartozik. Halál kínosan érzem magam.
- Szuper! - csapja össze a kezeit Harry. - Most, hogy itt vagytok, kezdeném is. Isabel, megtennéd, hogy csinálsz nekünk kávét? Persze magadnak is, ahogy látom, nem volt túl jó éjszakád - néz rajtam végig, majd a fiúk felé fordul. Nem hiszem el, hogy még van pofája így beszélni velem. Megforgatom a szemem, és ahogy parancsolta, elkészítem a kávét. - Szóval este érkezik egy szállítmány. A cuccról mindent tudnotok kell, szóval tízre gyertek a raktárhoz.
- Elnézést a késésért! - jön be lihegve Hope.
- Neked bármit elnézek, édes - mosolyog rá Harry, majd magához húzza és egy puszit nyom az ajkaira. A szemeim kikerekednek, a kezemből kiesik a kanál, s lefagyva meredek rájuk.
- Hé, jól vagy? - súgja a hátam mögül David. Minden szempár rám szegeződik, s Harry, miközben átöleli Hope-ot, végignéz rajtam.
- Mi a baj? A tíz óra túl későn van? - kérdezi, s megsimítja Hope karját. Értetlenül rázom a fejem. Most vagy egy szörnyű álomban vagyok, vagy a  Harry-vel való kapcsolatom volt egy álom. Nem tudom, de úgy tesz, mintha semmi nem történt volna. - Na mindegy. Szóval akkor este találkozunk, srácok! Elmehettek. Te viszont maradsz - mosolyod Hope-ra, majd megcsókolja. A kezem remegni kezd, legszívesebben elsírnám magam. - Kikísérem őket - megy ki a fiúkkal. Hope a földre néz, majd lassan rám és az ajkába harap.
- Hogy voltál erre képes? - nézek rá összeráncolt szemöldökkel, s a bögrét a pultra csapom.
- Most miért? Szakítottatok. Nem várhatod el tőle, hogy egész éjjel sírjon miattad! - tárja szét a karjait. Kínosan felnevetek és közelebb megyek hozzá. Lenéz a földre. Látom, hogy kínosan érzi magát, de nem érdekel.
- Hogy lehetsz ekkora szemét? - könnyezek be. - Már másodjára!
- Nem tehetek róla! Harry eljött hozzám, beszélgettünk, aztán lefeküdtünk, és végül együtt maradtunk - von vállat.
- De tudod, hogy mennyire szeretem őt! - ahogy kimondom, Harry belép.
- Na, ne vitázzatok már, csajok - karolja át Hope-ot. - Isabel, szerintem... keress magadnak valakit.
Összefonom a karomat a mellem előtt, és felnézek rá.
- Ott volt Louis, aztán elmentem David-hez, és mindkettőjükön kiakadtál! De tudod mit? Teszek rá, hogy kit kúrsz meg és mikor - nézek bosszúsan Hope-ra, és kimegyek a házból. Nem gondolkodok, csak futok az emberek között. A könnyeim már patakokban folynak le az arcomon, az egész testem remeg a dühtől és a fáradtságtól. Gyorsan szedem a lábaimat, az agyam fel sem fogja, hogy merre megyek, míg elérek egy erdőhöz. Lihegve dőlök neki egy fának, torkom szakadtából ordítok egyet, s hangosan sírok tovább. Lecsúszok a földre, felhúzom a lábaimat és a fejemet hátrahajtva nézek fel az égre.
- Istenem, miért büntetsz vele? - lihegem, s érzem, ahogy a sós könnycseppek végiggördülnek az arcomon.

46 megjegyzés:

  1. Wow :3 Harry egy tuskó.... de azért cuki :D Izzy-t úgy sajnálom.Biztos rosszul eshet neki hogy Harry-t más csajjal látja.Aki történetesen egy ribanc... Siess a kövivel<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harry még tuskón is cuki, ez természetes. :D És igen, Hope tényleg nem egy ártatlan lány, ami miatt még lesznek kavarodások. Hamarosan hozom a kövit! :) <3

      Törlés
  2. Jesszus!

    Harry,Harry tényleg egy tuskó.
    Jesszus,hogy lehet llyen szemét Izzy-vel?
    Annyira várom a kövit.Siess vele! <333333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Harry-től tényleg nem volt szép dolog, és elég nehezen is tudtam őt ilyenre írni. :)
      Még ma hozom a kövit! <333333

      Törlés
  3. Nagyon jó lett várom a kövit eléesztően jókat tudsz írni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy! :)

      Törlés
  4. Azta *-* siess a kövi részel

    VálaszTörlés
  5. Te jó ég Harry de egy dög... Ami azt illeti eléggé megutáltam, szóval bevallom, kicsit drukkoltam az Isabel - David párosnak :P Remélem azért megoldódik az ügy és Harry felhagy ezzel a strici életmóddal :D Csak így tovább! ♥ Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy idő után Harry fel fog hagyni vele, de kérdés, hogy előbb vagy utóbb? :) És David-ről még valószínűleg lesz szó a következőkben. :)

      Törlés
  6. Szia ! Nagyon fantasztikus rész lett éés imádtam *-* Harry tényleg egy szemét most. Isabelt meg úgy sajnálom :( Egyébként Izzy 'beszólása' a végén rendesen megmosolygtatott :) Annyira jól írsz,tényleg imádom a blogodat és téged is ! Soha ne hagyd abba az írást, nagyon tehetséges vagy :) És a végére nagyon-nagyon-nagyon várom a következő részt és még remélem hogy minden rendbe fog jönni !

    Puszi: Reby ♥♥♥ :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szépen köszönöm! Örülök, ha megmosolyogtatott. Jaj, aranyos vagy, én is imádlak téged! :) Egy idő után biztosan abba hagyom majd az írást, de az még nem most lesz. Addig még biztosan rengeteg blogom lesz. :D A következőben még nemigen jön rendben minden, de idővel az is eljön!
      Puszi! <333

      Törlés
  7. nagyon jo lett de Herry most ez hogyan képzelte?
    nagyan várom a folytatását siess vele puszil és őlel Heni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. :) Hamarosan hozom a következőt!
      Puszi!

      Törlés
  8. Hozd a kövit úúúgy izgulok. de am mivel Harry nem mondta Isabell szemébe hogy nem szereti ezért van sejtésem!! és szerintem Isabellnek meg kellett volna kérdeznie hogy mikor feküdtek le! :)) AM EZ A KEDVENC BLOGOOOM!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem jó a sejtésed, és ami késik, az nem múlik. Ha tényleg ez a kedvenc blogod, akkor nagyon örülök, köszönöm! :)

      Törlés
  9. Basszus Harry, hogy lehetsz ekkora seggfej? Szegény Izzy, annyira sajnálom:(
    Nagyon várom a következőt, siess vele, kérlek!<3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harry tényleg egy seggfej, és én is sajnálom Izzy-t, így elég nehéz is volt megírni. :D Még ma hozom a következőt! <3

      Törlés
  10. O.O Nem tudok mit mondani.. Ez is elképesztő rész lett;)) Siess a kövivel pls.!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, ma hozom a következőt! :)

      Törlés
  11. Nem hiszem el, hogy lehet vele ilyen szemét? Szegény Izzy,, mennyire rossz lehet most neki! De Harry meg azért csinálja ezt, mert azt akarja, hogy Izzy tovább lépjen! Lehet, hogy Hope is csak a terv része, és amugy nem is jöttek újra össze, és nem is feküdtek le, csak abban segít, hogy Isabel könnyebben tovább tudjon lépni! Nagyon várom a következő részt, már alig bírom ki! Egyébként nekem tetszik, nem tudom, hogy miért nem vagy vele megelégedve!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Izzy-nek tényleg rossz, viszont jól látod, Harry tényleg csak ezért csinálja, viszont akkor is szemétség tőle. Nem rossz ötlet, talán igazad is van, ez a következőkben ki fog derülni. Hát, én egy kicsit laposnak éreztem, de ha neked tetszik, akkor nagyon örülök, köszönöm szépen! :)

      Törlés
  12. Huh! Ez nekem is fájt! Harry hogy lehetett ilyen köcsög! Bárcsak együtt lenénnek Daviddel...
    Siess a kövivel!!! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nekem is fájt, amikor írtam. Nos, a későbbiekben még lesz szó David-ről, szóval még bármi történhet. :)
      Még ma hozom a következőt! <3

      Törlés
  13. Ezt nem hiszem el! Hogy lehet vele ilyen szemét ha szereti..?! Ez még nekem is fájt nem még Izzy-nek. Nem gondoltam volna h Harry képes lesz ezt tenni vele,még akkor is ha ez a Hopos dolog nem igaz h nincsenek is együtt Harry-vel.De akkor is miért jó ekkora fájdalmat okoznia Izzy-nek!?.Inkább mondja el neki az igazat,és ne azt próbálja meg elhitetni vele h nem szereti! Mert egyáltalán nem így van ha idegesítette a Louis-os dolog meg hogy David-hoz költözött,akkor nem érdekelte volna ha tényleg nem szereti.
    Amúgy nem tudom h miért nem vagy megelégedve ezzel a résszel pedig most is nagyszerű részt írtál :) Nagyon nagyon várom a kövi részt is :) <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harry-nek is elég nehéz, és ami azt illeti, nekem is fájt, amikor írtam, de örülök, amiért érzelmet váltott ki belőled a rész! Szerintem a rész egy kicsi lapos lett, de nagyon örülök, amiért te nem így gondolod és tetszik, köszönöm szépen! :) Ma hozom a következőt! <33

      Törlés
  14. Jajj!Elgondoltam magam a lány helyzetébe és belül lelkileg összetörtem.��
    Siess a következővel!!��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, amiért érzelmet váltott ki belőled, remélem, hogy amikor Isabel boldog lesz, azt is át fogod érezni. :) Ma hozom a következőt! <3

      Törlés
  15. Nekem nagyon tetszett ez a resz, a csajt nagyon sajnalom:cc ugyesen irsz csak igy tovabb. Varom a kovit xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, amiért tetszett. Ma hozom a következőt. :)

      Törlés
  16. Nagyon joo:) imadom! Egy nap alatt olvastam el az egeszet! Azert en elkepzeltem,hogy milyen lenne ha a csaj megvaltozna,vagdosna magat! Nagyon joo lenne ha ilyet is beleraknal a kovi reszbe!! Siess a kovetkezovel<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. Wow, egy nap alatt? Te jó ég! :) Ez a depressziós-dolog nem rossz ötlet, lehet, hogy a következőkben lesz ilyen, ha akad rá lehetőség. Ma hozom a következőt! :) <3

      Törlés
  17. Szia. Nagyon jó lett várom a kövit :) ♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen, ma hozom a következőt! :) <33333

      Törlés
  18. én Bevallom,kicsit szurkoltam Davidnek meg Izzynek:D most is,egy picit:D talán ha ők Ketten összejönnének Harry féltékeny lenne vagy ilyesmi:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel elég sokatoknak tetszik David, a későbbiekben is szánok neki szerepet. :)

      Törlés
  19. Drága ~E!

    Iszonyatosan sajnálom, hogy téged (is) hanyagoltalak a kommenteimmel. :) Remélem nem túlságosan haragszol ez miatt. :) A történet pedig....te jó ég. Annyira sajnálom Isabel-t. Bárcsak tudná, hogy most mi a helyzet. Bár Harry még most is egy kicsit tuskó. :D Már elnézést a kifejezésért. :D Mikor még nem derült ki a valódi ok, nagyon megijedtem, hogy mégis mi a baja a "főnöknek". És most meg, kíváncsi lennék mit gondol ő valójában erről a szituációról. Mármint látni, hogy Izzy sír, szomorú meghasonló. :/ Remélem valahogyan kibékülnek vagy a lány rájön miért ilyen vele Harry. :( Nagyon várom a következő részt. Sokszor ölel:



    Chixi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Ezt már rengetegszer elmondtam, hogy ilyenért nem haragszom, viszont iszonyatosan sokat jelent, hogy írsz. :) Igazad van, Harry tényleg egy tuskó, és valószínűleg egyszerűbb lenne a helyzet, ha Isabel mindent tudna. Hogy Harry mit gondol erről az egészről, arról hamarosan szó lesz, pár fejezet múlva. Még ma hozom a következőt!
      Puszi! <3

      Törlés
  20. Hali:) En egy uj olvaso vagyok, nagyon nagyon szeretem a blogod, a tobbi reszhez nem kommenteltem mert azt gondoltam az elso reszekhez mar nem irnal vissza, de mindegy is. Mar nyar ota olvasom a blogod es hihetetlenul tetszik! Annyira jokat talalsz ki es irsz hogy az valami csoda!! Nagyon imadom a blogod es az elozo blogodat is vegig olvastam. Az is nagyon jo volt:)) Azt is imadtam! Es ezt is imadom:) Nagyon szerettem az elozo blogod is, hat meg ezt!:) A lenyeg: nagyon szeretem az irasaid:)
    Remelem hamar hozod a kovit ♡♡♡♡

    koszi puszi,
    Viki:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha új olvasó vagy, akkor szeretettel üdvözöllek! :) Bárhova és bármikor kommentelsz, válaszolni fogok! Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, és nem is tudod elképzelni, mennyire örülök, amiért tetszik! Te jó ég, ha az előzőt is szeretted és ezt is, nagyon boldog vagyok! :) Ma hozom a következőt!
      Puszi! <3333

      Törlés
  21. Szia! Tegnap találtam a blogodat! Nagyon tetszik a történet. Ügyesen írsz. Harryn nagyon kiakadtam, hogy hogy lehet ekkora szemét. Bárcsak mindent megbeszélnének Izzyvel.
    Remélem gyorsan tudod hozni a kövit! Imádom az írásod és szereztél egy új rajongót is! Puszi: H.Xx♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Akkor üdvözöllek a blogon! :) Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! Ha mindent megbeszélnének Izzy-vel, talán minden megoldódna, viszont az még odébb van... :)
      Rajongó? Jaj, de édes vagy! <3 Még ma hozom a következőt. :)

      Törlés
  22. Kedves ~E!

    Ez a mostani Harry, ez a tuskó személyisége még lejjebb süllyesztette nálam a lécet. Hope meg egy ribanc. Viccen kívül. Az meg, ahogyan Harry lereagálta a Louis-nál, illetve David-nél töltött éjjelt, az bennem is kérdést vetett fel. Most féltékeny? De akkor miért van Hope-val?

    A töténet nagyon jó, ahol tudod megcsavarod, mostmár sosem tudom, hogy mi következik, csak remélem, hogy Izzy-vel nem lesz ilyen kegyetlen a sors.

    Imádat ezért a töténetedért! ♥♥♥
    (((((((((((((((((((((HUG)))))))))))))))))))))))

    Üdvözlet:
    Angel . xx ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Angel!
      Harry mostanában tényleg tuskónk viselkedik, viszont talán egyszer megváltozik, és remélhetőleg megkedveled. :) Hope tényleg nem egy ártatlan lány, ez tény. Az, hogy Harry valójában hogy látja ezt a dolgot, hamarosan ki fog derülni.
      Jaj, köszönöm szépen, aranyos vagy! Örülök, ha tényleg nem tudod, hogy mi fog következni. :)
      És hálás vagyok azért is, amiért mindig írsz nekem! <333

      Törlés
  23. Én most olvasom és már bőgök! 😂 Eddig nagyon tetszett az összes rész! ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és hogy sikerült érzelmileg hatnom rád! :) <33

      Törlés