41. fejezet - Új év, új élet

Drága Olvasóim!
Itt is vagyok az újabb fejezettel. Köszönöm a türelmeteket! Hálás vagyok a 40. fejezethez érkezett kommentekért és pipákért, még mindig ti vagytok a legjobbak! <3 Ahogy ígértem, valamivel hosszabbra írtam ezt a részt, remélem, elnyeri a tetszéseteket. :') Jó olvasást!
UI: A kommentekre még mindig nem válaszoltam, tudom, hogy ezzel is nagyon el vagyok maradva, de még a következő rész közzététele előtt bepótlom!

Új év, új élet

"2015 a mi évünk lesz, ígérem!"
     Louis egyfolytában szemez a kicsivel, miközben ajkaira halvány mosoly húzódik. Talán egy kis büszkeség is rejlik benne. Luke a tekintetét nem veszi le az apukájáról, mintha érezné, hogy közük van egymáshoz. Gemma érdeklődve figyeli őket, miközben kisfiának a kezeit fogja.
- Megfoghatom őt? - szólal meg Louis halkan. Gemma felsóhajt, aprót bólint, majd átadja Luke-ot Louisnak, aki olyan óvatosan veszi a kezébe, mintha a legtörékenyebb porcelán lenne. Édesen mosolyogva néz a kisfiúra, s a szeme sarkában mintha megjelenne egy könnycsepp. Muszáj elmosolyodnom. - Szia, Luke! - szól neki halkan. Luke felnevet és kis kezeit Louis arca felé nyújtja. Gemma-ra pillantok, akit szintén megmosolyogtat Louis viselkedése. - Olyan édes! - emeli fel a tekintetét Louis, és Gem-re néz. - Ömm... ugye megengeded, hogy néha meglátogassalak titeket?
- Persze - mosolyodik el.
- De jó! - csillan fel Louis szeme, majd a kisfia fejére ad egy puszit. - Majd ha nagyobb leszel, rengeteg mindenre meg foglak tanítani! Majd focizunk és elmondom neked a legjobb csajozós szövegeimet - megy ki a szobából, miközben folyamatosan beszél a fiához.
- Olyan jó őt boldognak látni - sóhajtok és halványan mosolygok.
- Én viszont értetek aggódom - néz rám komoly tekintettel Gemma. Összeráncolom a szemöldököm és értetlenül pislogok rá. Felsóhajt. - Harry-vel túl sok időt töltöttetek külön. Mindent tudok, hogy mi történt, az öcsém elmesélte. Anyának is elég nehéz volt ezt feldolgozni, és még én is beleborzongok néha, de azt tisztán látom, hogy köztetek kezd kialudni az a szikra.
Szavai szinte a lelkemig hatolnak. Fáj, amit mond, mégpedig azért, mert igaza van. Igaz, hogy nehezemre esik elismerni, de tényleg kezd elmúlni, én pedig nem akarom, hogy végleg eltávolodjunk egymástól.
A tekintetemet a földre szegezem, a tenyeremet kezdem el kapargatni.
- Tudom, hogy szereted őt, de te is érzed, hogy ez már nem elég - ül át mellém és megfogja a kezemet. - De szerintem ha mindketten akarjátok, vissza tudjátok csinálni és minden olyan lesz, mint régen!
- Nem tudom, Gem! - fújom ki szaggatottan a levegőt és a hajamba túrok. - Imádom Harry-t, de valahogy... nem is tudom... olyan, mintha Louis közénk állt volna. Pedig nem ez történt, de mégis így érzem.
- Louis nem közömbös számodra, igaz? - kérdezi óvatosan és a szemembe néz. Felsóhajtok és kicsit megrázom a fejem.
- Még mindig bepróbálkozik nálam és miután lefeküdtünk... kezdett hiányozni. Aztán rájöttem, hogy csak a szeretet hiányzik nekem. Vagyis Harry. Harry szeretete. Louis nem közömbös számomra, de Harry a mindenem.
Gem vesz egy mély levegőt és halványan bólint jelezve, hogy megértette.
- Én most megyek, te maradj még, Louis hadd élvezze ki, hogy nem ő a legéretlenebb a lakásban - mosolygok Gemma-ra.
- Rendben - nevet kicsit. Felállok és az előszobából bepillantok Louis szobájába. A kis Luke az ágyon fekszik, Louis pedig fölötte hajol és édesen motyog neki valamit. Elmosolyodok. Örülök, hogy képes mosolyogni és nagyon jó érzés őt boldognak látni. Örül a kisfiának, és szerintem nem fogja őket cserben hagyni.

Ahogy beérek a meleg házba, leveszem a kabátom és a csizmám, majd az utam egyenesen a konyhába vezet, ahonnan motoszkálást hallok. Harry a pultnál áll, mögé osonok és átölelem.
- Mit csinálsz?
Elmosolyodik, majd felém fordul és az ajkaimra nyom egy puszit.
- Sütök, mert ma este ünneplünk! Tudod, holnap már 2015. Új év, új élet - mosolyog titokzatosan és átöleli a derekamat, kezeim automatikusan a nyaka köré kulcsolódnak.
- Hogy érted, hogy új élet? - ráncolom a szemöldököm.
- Majd meglátod - húzza széles mosolyra a száját, s az arcán megjelennek a gödröcskék. A szívem hevesebben ver, ahogy a szemébe nézek, ahogy látom benne a csillogást. Keze a derekamról a fenekemre csúszik, magához húz és hosszasan megcsókol, majd homlokát az enyémnek dönti. Barna tincsei belelógnak az arcába, amit kisöprök, s megsimítom orcáját. Édesen mosolyog rám, majd az ajkaimra ad sok kis puszit, amit nem bírok ki kuncogás nélkül.
- És hol fogunk bulizni? - pislogok rá.
- Itthon! Mindenki elmegy, miénk lesz az egész ház - húzza kaján vigyorra az ajkait, mire csak nevetve forgatom a szemem. - Te menj csak föl és pihenj, majd én mindent eltervezek! - nyom egy csókot az ajkaimra. Elmosolyodok, majd bólintok és felmegyek a szobámba. Kinyitom a szekrényem, és elkezdek kutatni a ruhák között. Ma este valami különlegeset akarok felvenni, olyat, amit nem egy átlagos buliban hordok.
Mivel nincs sok választásom, előveszem a rövid fekete ruhám, amit még anno Louis-tól kaptam. Halvány mosolyra húzódnak az ajkaim, ahogy eszembe jut csillogó szeme, ahogy láttam rajta az örömöt, hogy elnyerte a tetszésemet a ruha.
Felaóhajtok és átmegyek a fürdőszobába. Lezuhanyzok, majd törölközővel körbecsavarva megyek le Harry-hez, aki a sütőből veszi ki a tepsit.
- Hmm... Jó illata van - mosolygok.
- Ja, próbálkoztam - fordul meg, s ahogy szemei megakadnak rajtam, az alsó ajkába harap. - Direkt csinálod? - lép közelebb.
- Mit? - mosolygok és a kezeimet a mellkasára simítom.
- Tudod te azt nagyon jól - ad egy lágy csókot a nyakamra, mire elmosolyogok és becsukom a szemem. - Mellesleg mi ez a nagy lazaság?
- Azt akarom, hogy minden olyan legyen, mint régen - fogom meg két oldalt az arcát és a szemébe nézek. Elmosolyodik.
- Olyan lesz - nyom egy puszit a homlokomra.

Az órára nézve látom, hogy már este nyolc is elmúlt. Anne és Des már elmentek valami szórakozóhelyre, Gemma pedig az egyik barátnőjénél tölti a szilvesztert, vitte magával Luke-ot is. A szobámban végzem az utolsó simításokat, kisminkelem magam és begöndörítem az amúgy egyenes hajamat. Mosolyogva nézek végig magamon a tükörben, most elégedett vagyok. Megigazgatom a ruhámat és lemegyek a nappaliba, ahol Harry pezsgőt bont. Tölt két pohárba, majd az üveget az asztalra teszi és ahogy belépek, rám emeli tekintetét.
- Wow! Szívdöglesztően nézel ki! - néz rajtam végig vigyorogva.
- Köszi! Te is - lépek közel hozzá és végigsimítom a mellkasát, amit nem fed semmi. Imádom, hogy így hordja az inget.
- Éjfélkor kimegyünk a tűzijátékra, jó? - ül le, majd az ölébe húz és az egyik poharat a kezembe adja.
- Rendben - mosolygok. Koccintunk és belekortyolok a buborékos alkoholba, mikor kopogást hallok. - Ki lehet az ilyenkor? - állok fel, majd kimegyek és ajtót nyitok. Louis halványan mosolyogva néz rajtam végig, biztos vagyok benne, hogy megismerte a ruhát.
- Ömm... csak jöttem elköszönni, hamarosan megyek vissza New Yorkba. Izé... boldog új évet - néz a szemembe. Elmosolyodok, majd megölelem, amit rögtön viszonoz.
- Boldog új évet! - nyomok egy puszit az arcára. Szorosan ölel magához és hallom, hogy mélyen felsóhajt. - Ugye hamarosan újra találkozunk?
- Fogalmam sincs... De ha lesz lehetőségem, visszajövök, ígérem! - mosolyog halványan, majd elenged. - Most viszont megyek, akkor majd... majd még beszélünk.
- Nagyon vigyázz magadra!
Halványan bólint, majd elköszön és elmegy. Visszacsukom az ajtót és bemegyek Harry-hez.
- Louis volt, csak elköszönni jött - ülök vissza az ölébe. Kezét a combomra teszi és simogatni kezd.
- Akkor most már semmi és senki nem fog minket zavarni - ad egy puszit a vállamra. Átölelem a nyakát és a fejemet ráhajtom a mellkasára, miközben mélyen beszívom férfias illatát. Felpillantok rá, kisöpri az arcomba lógó göndör tincset, majd lassan megcsókol. Kezemet az arcára simítom, majd fürtjei közé túrok, s csókunk egyre szenvedélyesebbé válik. Érzem, hogy elkezdi felfelé húzni a mini ruhámat, de lefogom a kezét. Értetlenül pislog rám.
- Ömm... bocsi, csak... még ne, jó? - mosolygok halványan és a fülem mögé rakok egy hajtincset.
- Ahogy gondolod - iszik bele a pezsgőbe.
11 óra körül elindulunk a városba. Harry összekulcsolja az ujjait az enyémekkel, s szorosan egymás mellett megyünk. Már az utcán alig van hó, és emiatt egy kicsit hiányérzetem van, de már ez sem érdekel, mert Harry itt van nekem.
Odaérünk a Big Benhez, Harry mögém áll és átölel. A fejét a vállamra teszi és egy kis puszit lehel az arcomra. A hideg idő ellenére egyáltalán nem fázom, belülről szinte melegség tölt el, ahogy érzem Harry közelségét.
Hallom, hogy a tömeg elkezd tíztől visszafelé számolni. Harry maga felé fordít, megsimítja az arcomat és gyengéden csókol meg, annyira óvatosan, mint még eddig soha. Hallom, ahogy az emberek sikítanak, majd mikor az egy is elhagyja a szájukat, tűzijáték hallatszik.
Az ajkaink lassan elválnak, a szemébe nézek és elmosolyodok.
- 2015 a mi évünk lesz, ígérem! - simítja meg az arcomat.
A szívem hevesen ver és a szemeim is megtelnek könnyekkel. Egy puszit ad az ajkaimra és magához ölel. A fejemet a mellkasára hajtom, és így nézzük végig a tűzijátékot.

Ahogy hazaérünk, ledobjuk magunkról a kabátot és a cipőt, majd egyenesen Harry szobájába megyünk. Ledönt az ágyra és fölém mászik, ajkai közel vannak az enyémekhez, de nem csókol meg. A hajával kezdek játszadozni, mire elmosolyodik.
- Hogy értetted azt, hogy új év, új élet? - teszem fel a kérdést, amire már azóta tudni akarom a választ, mióta kiejtette a száján.
- Ne légy ennyire kíváncsi! - nevet kicsit. - Majd időben rájössz!
- Na, ne már - fordítok a helyzeten, a csípőjére ülök és a kezemet a mellkasára teszem. - Kérlek, mondd el!
- Nem - mosolyog.
- Hmm... - hajolok le és lassan megcsókolom a nyakát. Felsóhajt, kezeit a fenekemre teszi és megsimít. - Kérlek - súgom és egy kicsit harapdálni kezdem a bőrét.
- Ezzel csak mást fogsz elérni! - vigyorog kajánul. Felegyenesedek és kicsit mozgatni kezdem a csípőmet. Becsukja a szemeit és szaggatottan kifújja a levegőt. Felkuncogok. Tetszik, hogy ezt váltom ki belőle.
- Ha elárulod, hogy mire értetted, akkor nem kínozlak tovább! - mosolygok, majd lassan elkezdem kigombolni az ingét.
- Az úgy nem lesz meglepi - mosolyog és nézi minden lassú mozdulatomat. Látom, hogy az őrületbe kergetem.
- Nem baj!
Felsóhajt és vigyorogva megrázza a fejét.
- Nem nyugszol, amíg el nem mondom, igaz? - mosolyog. - Na jó. Ott hagyom a szervezetet, és veled kezdek új életet. Munkát keresek, elköltözünk, lesz saját házunk és saját életünk. A feleségem leszel, lesznek gyerekeink és a világ legboldogabb nőjévé teszlek.
- Ez... ez most komoly? - mosolyodok el, s érzem, hogy a szemeim ismét megtelnek könnyekkel. Kicsiket bólogat és megsimítja az arcomat. - Istenem, ez annyira tökéletesen hangzik!
- Az is lesz! - ölel magához.
Azt hiszem, a 2015 nekem szerencsét fog hozni. Ha tényleg sikerül valóra váltanunk azt, amit szeretnénk, megérte eddig minden, ami történt. Lehet, hogy a sors végre megajándékoz egy olyan élettel, amit mindig is szerettem volna.
Harry hamar elalszik, én viszont képtelen vagyok. Fel vagyok pörögve, az agyam egyfolytában kattog és a szívem hevesen ver. Harry-re pillantok, aki már mélyen alszik, így óvatosan lemászok róla és lemegyek. Hogy egy kicsit lenyugodjak, elmegyek sétálni, méghozzá a raktárhoz. A srácok ott ünnepelnek, kintre hallatszik a zene és a hangos beszéd, vagy inkább ordítozás. Lassan benyitok, s az orromat megcsapja az a tipikus kanbuliszag.
- Te hogyhogy itt? - jön oda mosolyogva David és megölel. - Boldog új évet!
- Neked is - mosolygok. - Csak benéztem, hogy mit csináltok, de látom feltaláltátok magatokat.
- Aha, olyasmi. Van kedved sétálni egy kicsit?
- Uhum.
David még a kezébe vesz egy üveg piát, majd elindulunk az erdőbe. Csendben megyünk egymás mellett, David néha beleiszik az italba, és már a zene sem hallatszik. Sötét van és egy kicsit félek is.
- Nem kellene visszafordulnunk? - kérdezem, mikor már egy számomra teljesen ismeretlen helyre érünk.
- Nem, ez itt pont jó - áll meg. Én sem megyek tovább, értetlenül pislogok rá, de ő csak felsóhajt. - Annyira nem akarom ezt megtenni, de muszáj.
- Miről beszélsz? - húzom fel a szemöldököm. Az üveget leteszi a földre, majd lassan jön felém, s mikor odaér hozzám, hirtelen a fához nyom.
- Meg kell halnod.
Most nem tudom, hogy sikítsak vagy nevessek. Komolyan gondolja, vagy csak részeg?
- David, ez egyáltalán nem vicces, engedj el, jó?
- Tudod, hogy szeretlek, de akkor is meg kell halnod. Harry ki akar lépni miattad, akkor pedig mi főnök nélkül maradunk, gyengék vagyunk és megtámadhatnak. Ráadásul megszegtél pár szabályt, ami miatt bűnhődnöd kell.
Szavait hallva megakad bennem a levegő, teljesen lefagyok. Előveszi a fegyverét, és egyenesen a fejem felé tartja. Zihálni kezdek, a pulzusom már az egekben van, Nem halhatok meg! Most nem, amikor minden kezd rendbe jönni! David nem képes megölni! Vagy igen?

28 megjegyzés:

  1. na jo. most komolyan a legeslegjobb résznél hagytad abba???? gyorsan folytatást *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, sajnálom! :D Ma hozom a következőt!

      Törlés
  2. Azt hittem, hogy ez a rész Happy End lesz, de rájöttem, hogy nem így van. Miért? Amikor elment oda, akkor gondoltam, hogy lesz valami, ami mindent megváltoztat, de nem gondoltam, hogy ez. Azt hittem, hogy Izzy-t leitatják, vagy valami, de nem az, hogy megakarják ölni. Miért? Jó, megértem,a szabályok szerint ezt érdemli, de akkor is. Miért kínzol mindig engem? Én a helyében otthon maradtam volna Harry-vel, és ha nem is vagyok álmos, de max a teraszra mentem volna ki, és leültem volna a lépcsőn. Na jó, ő tudja, hogy mit csinál, én csak mondom. Nagyon remélem, hogyha más nem, de Harry vagy Louis észreveszik őket és megmentik Izzy-t. Louis nagyon jó apuka, ez tisztán látszik rajta. És amit Harry mondott a jövőre nézve, azon én is elérzékenyültem. Megérdemlik egymást. Megértem Izzy-t, hogy még nem állt készen arra, hogy Harry-vel ismét lefeküdjenek egymással. Nagyon kérlek, mentsd meg Izzy-t, mert még csak most fog eljönni a boldogság az életébe. Kérlek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva én is úgy terveztem, hogy happy end lesz a vége, és nem is értem, miért lett megint ilyen tragikus... Gondoltam arra is, hogy leitassák és valamit csináljanak vele, de az már egy kicsit megszokott és nem is annyira izgalmas, mint ez. Sajnálom, nem áll szándékomban kínozni téged, de ígérem, hogy jóvá teszem hamarosan! :) Én sem mentem volna el Harry mellől, de Izzy egy elég kíváncsiskodó karakter. Hogy Izzy megmenekül-e, és ha igen, akkor hogyan, az a következő részből ki fog derülni. Amit Harry mondott, írás közben én is elérzékenyültem rajta, és örülök, hogy rád is hatott érzelmileg!
      Izzy sorsáról nem mondok semmit, se jót, se rosszat, idővel úgyis kiderül. :)

      Törlés
  3. Nemáááár! Erre a részre várok már mióta és most megint kezdhetek izgulni, hogy mi lesz!!! Lécci siess a kövivel! Kérlek, kérlek, kéérleeek!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, igyekszem a következővel, még ma este hozom! :D

      Törlés
  4. Basszus, most komolyan?! Miért csinálod ezt velünk??!! Végre kezd minden rendbe jönni, de te....!! Ajjj, annyira imádom ezt a storyt<3 Siess a kövivel, mert nem fogom tudni addig kibírni!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, nem állt szándékomban rosszat tenni veletek! De örülök, hogy ennek ellenére tetszik a blog. :) <3 Ma este hozom a következőt!

      Törlés
  5. Köszönjük hogy a legizgibb résznél hagyod abba. 😥 Írd meg gyorsan a folytatást nagyon kíváncsi vagyok rá ;).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, így alakult! :D Ma este hozom a következő részt!

      Törlés
  6. Ugye csak szívatsz?! Itt abbahagyni...x.x Ez valami elképesztő volt..*.* Siess a kövivel pls....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, nem akartalak nagyon szívatni... :) Ma este hozom a következőt!

      Törlés
  7. Jézusom ez most komoly hogy David megakarja ölni Izzy-t ? Pont amikor minden jó lehetne :O Remélem hogy Izzy-nek nem lesz baja.Amúgy nagyon cuki volt a Louis-os rész ahogy Lukkal elvolt meg minden :3 Remélem tényleg a gondját fogja viselni :3 Megérte várni erre részre mert fantasztikusan jó lett ismét :P Áhh meghaltam de imádtam ahogy a végére teljesen másképp alakultak a dolgok :D Fantasztikusan jó író vagy <3
    Puszi.: Zsófi
    <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem biztos, hogy meg akarja ölni, de meg kell tennie. Louis és Luke szerintem is nagyon aranyosak, éppen ezért szeretnék majd több olyan részt, ahol benne vannak. Örülök, hogy úgy gondolod, megérte rá várni, ez nagyon jól esik, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)
      Puszi! <333

      Törlés
  8. Úristen! :O Imádom...<3 De Úristen! :O Izzy:c Hamar a kövit! :3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! <3 Ma hozom a következőt. :)

      Törlés
  9. Nagyon jó lett imádom a blogod siess a kövivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ma este hozom a következőt! :)

      Törlés
  10. Uristen! Izzy... Harry... David... Halal!!! Luke... :D
    Luke es Lou apja-fia paros. Elkepzeltem Lou-t es Luke-ot egymas mellett... Olvadok. Kis cukik. ^^"
    Neee! Nem teheted ezt!! (tudom, hogy megteheted, de neeeeeee...!!) Izzy ne haljon meg! Pont amikor minden jora fordulna! :(
    Remelem Harry felebred, mielott David lelone!! Izzy nelkul nem lenne igazi a tortenet! Vagy mentsd meg valahogyan!
    Osszessegeben nagyon jo resz lett, csak a vegen picurkat megijedtem.
    Olel, Viki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom Louis-t és Luke-ot együtt, ezért szeretném majd sok részbe beletenni! :)
      Hogy Izzy meghal-e, vagy végül mi lesz vele, az a következő részből kiderül.
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Nem akartalak megijeszteni, ne haragudj! :)
      Puszi!

      Törlés
  11. Azta *--* Egyszerűen imádom <33 Remélem Harry megmenti Izzy-t.Siess c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Ma este hozom a következőt. :) <3

      Törlés
  12. Szia! Nem tudom...szoval a blog az fantasztikus..de ..nekem ez ..ez mar kisse nyalas. Tudod mit birtam es birok a blogban? H nem egy kis..barbi a foszereplo! Az elejen felenk de bator kis csajszi lett es jol beapult a szervezetbe! Makd jott a szakitaaaas. Huu azt is nagyon birtam... de most..most mimden nyugi es kezd hasonlitani egy sima sablonhoz..persze a veegen itt a nem vart fordulat.
    De gyerunk! Tudom h meg van benned meg az a belso liz aki eddig is meg volt! Ezzel nem azt akarom momdani h utalom harryt.. csak . Ne nyalasodjanak el. Legyem fordulat. Legyen verekedes. Legyen mehcsalas. Legyen halal.
    Persze tudom h nehez megirni ugy egy blogot h mindenkinek tetszen.

    A szemelyes kedvencem louis. Nem mondom h jonnenek ossze ..de nem artana ha ez esetleg gemmel tortenne meg;)

    Amugy a blogg osszesedeben WOW.

    HAJRA ES SZABADITSD KI A BENNED REJLO LIZT!,))

    ●RONY●

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy őszintén elmondtad a véleményedet. Mostanra már direkt ilyenre terveztem, ugyanis nem sokára a blog végéhez érünk, bár próbálom úgy írni, hogy azért ne legyen túl sablonos.
      Igyekszem majd úgy, hogy ne legyen túlságosan nyálas, és legyen benne akció is!
      Louis és Gemma kapcsolatáról még lesz szó néhány fejezet múlva. :)
      Köszönöm szépen! :)

      Törlés
  13. Szia,mikor lesz fent a következő?:))

    VálaszTörlés