44. fejezet - 18

Drága Olvasóim!
Elérkeztünk az utolsó előtti fejezethez. Ezen kívül már csak az epilógus lesz. Nagyon szépen köszönöm, hogy eddig itt voltatok velem, elmondhatatlanul hálás vagyok mindegyikőtöknek! :') Mivel a blogolást nem szeretném abbahagyni, remélem, hogy a továbbiakban is velem tartotok! Ez a fejezet nem lett túl hosszú, de az epilógust hosszabbra írom. Jó olvasást!
UI: A határidőt meghosszabbítottam, aki még részt szeretne venni a versenyben, jövőhét vasárnapig (március 15-ig) beküldheti.

18

A jövő azoké, akik
hisznek álmaik szépségében.
Három hónappal később

     - Jó reggelt, szülinapos - morogja a fülembe Harry. Fáradtan kinyitom a szemeimet, s tekintetemet ráemelem, míg ő csak édesen mosolyog.
-
Mi? - kérdezem vissza értetlenül, rekedtes reggeli hangomon, s kómásan a hajamba túrok.
- Ma van a 18. szülinapod! Én nem felejtettem el - kuncog és egy csókot lehel az ajkaimra. Hát persze! Nekem viszont teljesen kiment a fejemből. - Fél órád van, hogy elkészülj!
- Mi? Mégis mire? - tápászkodok fel és nézek utána, miközben megy ki a szobából.
- Majd meglátod, csak öltözz! - mosolyog rám vissza az ajtóból, aztán kimegy és becsukja maga után. Felsóhajtok. Félredobom magamról a takarót, kiülök az ágy szélére, majd egy mély levegővétel után feltápászkodok. A szekrényhez megyek, felveszek egy fehér blúzt egy farmerral, mivel fogalmam sincs, hogy hová megyünk és hogyan kéne öltöznöm. A fürdőszobába caplatok, ahol gyorsan megmosakszom és összekészülök, majd utam a konyhába vezet Harry után.
- Kész vagyok - támaszkodok meg a pulton és ránézek. Megissza a kávéját, majd a csészét a mosogatóba teszi, odajön hozzám, átkarolja a derekamat és az ajkaimra ad egy puszit. - Elárulod, hogy hova megyünk? - nézek a szemébe.
- Nem - mosolyog, majd megfogja a kezemet és húz kifelé a házból. Értetlenül pislogva nézek rá, mikor beültet a kocsiba és még az övet is becsatolja nekem. Mintha el akarna rabolni vagy nem is tudom. Bepattan mellém, beindítja az autót és elindulunk. Izgatottan nézek ki az ablakon. Általában nem szeretem a meglepetéseket, de Harry nagyon édes. Látom az arcán, hogy már alig várja, hogy odaérjünk, és ezzel nincs egyedül.
Nagyjából fél óra autózás után megérkezünk egy helyre. Egy számomra ismeretlen helyre. Kiszállok a kocsiból, becsukom az ajtót és körbenézek, de semmi különöset nem látok.
- Gyere erre - fogja meg a kezemet és elindulunk... valamerre. Hamarosan már hallom a vízcsobogást. Harry rám mosolyog, ahogy meglátja a felcsillanó szememet. Tovább húz a gyönyörű, zöld tisztáson, s messzebbről meglátok egy gyönyörű szép vízesést. Ahogy közelebb érünk, a szám elé kapom a kezem és örömkönnyek jelennek meg a szememben. Louis, Gemma és a kis Luke egy pléden ülnek engem várva.
- Istenem, de jó, hogy itt vagytok! - szaladok oda és szorosan megölelem Louis-t, aki halkan nevetve viszonozza és megsimítja a hátamat.
- Harry szerette volna, ha szép szülinapod lenne, így elhívott minket, mert tudta, hogy Louis fontos neked - mosolyog rám Gemma. Harry-re pillantok, aki, mint egy kisfiú, édesen pislog rám.
- Nagyon szépen köszönöm! - adok Harry-nek egy gyengéd csókot.
- Mmm... - néz fel rám Luke a gyönyörű kék szemeivel. Ahogy növekszik, egyre jobban hasonlít az édesapjára. Elmosolyodok, leülök mellé és az ölembe veszem a kicsit. Harry is mellénk huppan, elővesznek a piknikkosárból pár kaját és innivalót.
- Ja, ezt majdnem elfelejtettem - nyúl Louis a zsebébe. - Boldog szülinapot! - ad két puszit, majd egy kis dobozt. Elmosolyodok, és kinyitom. Egy parfüm van benne, amit kinyitok és meg is szagolok.
- Hm, isteni az illata, köszönöm szépen - mosolygok rá.
- Az én ajándékomat meg majd otthon megkapod, sajnos nem tudtam elhozni, nem fért be a kocsiba - mondja Harry, mire kikerekedett szemekkel nézek rá.
- Most csak hülyéskedsz?
- Nem! De majd meglátod - mosolyog, s tekintetét az ölemben üldögélő kisfiúra szegezi. Felsóhajt, majd óvatosan megsimítja a fejét. Luke felnevet.
- Bír téged! Elvégre te vagy a nagybácsija - nevet kicsit Gemma. - Louis-val megbeszéltünk valamit, ami nagyon fontos.
- Baj van? - Harry tekintete komollyá, már-már aggódóvá válik. Louis és Gem egymásra mosolyognak, majd újra ránk néznek.
- Szeretnénk, ha ti lennétek Luke keresztszülei.
Mindketten elmosolyodunk, s Harry-re nézek.
- Persze csak akkor, ha szeretnétek - teszi hozzá Louis.
- Ne hülyéskedj már! Persze hogy szeretnénk! Igaz? - mosolyog rám Harry csillogó szemekkel.
- Ez egyértelmű - bólintok, s Luke fejére adok egy kis puszit.
- Izzy, sétálsz velem egy kicsit? - néz rám Louis.
- Persze - adom át Harry-nek a csöppséget, majd feltápászkodok és Louis-val lassan elindulunk. Kezei a zsebeiben pihennek, s végig a föld felé hajtja a fejét.
- Csak el szerettem volna mondani, hogy kezdem elfogadni ezt a barátság-dolgot kettőnk között. Vagyis azt hiszem, túl vagyok rajtad, legalábbis jó irányba haladok, hogy ez sikerüljön.
Elmosolyodok.
- Ennek nagyon örülök! Barátként sose akarnálak elveszíteni amiatt, hogy mindketten máshogy érzünk.
Halványan bólint.
- És... hát még azt szeretném mondani, hogy Gemma elég jó csaj - nevet kicsit.
- Na, szedd fel a gyereked anyját - mosolygok.
- Ez így hülyén hangzik - kuncog tovább és megvakarja az orrnyergét. - De majd úgy szeretném, hogy lassan alakuljon ki. Nem akarok nyomulni, az majd csak úgy magától jön.
- Azt jól teszed - mosolygok. Örülök, hogy így gondolja, és nagyon boldog lennék, ha sikerülne összejönnie Gemma-val. Nagyon aranyosak lennének együtt, és akkor a kis Luke is boldog családban nőhetne fel.
Lassan visszamegyünk Harry-ékhez. Harry édesen játszik Luke-kal.
Ha egyszer lesz gyerekünk, biztosan őt is nagyon fogja imádni. Harry nagyszerű apa lesz, és nagyszerű férj is egyben, ha egyszer eljutunk odáig. Én nagyon reménykedem benne.
Louis leül Gemma mellé, és rámosolyog. Úgy kezd udvarolgatni, mint egy szerelmes tinédzser.

Órákon keresztül kint vagyunk a tisztáson a vízesés mellett. Elbúcsúzunk Louis-éktól, ugyanis ők visszamennek New Yorkba. Édesek, hogy a születésnapom miatt jöttek ide, elmondhatatlanul sokat jelent nekem. Harry-vel beülünk a kocsiba, és elindulunk.
- Remélem, hogy már megérkezett az ajándékod - mosolyog sejtelmesen.
- Kezdek félni - nézek rá vigyorogva. Egyik kezét a combomra teszi és megsimít.
- Ne aggódj, tetszeni fog!
Az út további része csendben telik, csak a rádió szól halkan. Nézem a mellettünk elsuhanó fákat, s lassan megérkezünk. Ahogy kiszállok az autóból, a szám tátva marad, az állam szinte a földet súrolja. Ott áll a ház előtt egy hatalmas motor, rajta egy piros masni.
- Harry, ez... - nem tudok többet mondani, nem jönnek ki a szavak a számon. Megfogja a kezemet és odahúz, majd mosolyogva néz rám. - Te jó ég - simítom végig a motort, majd Harry-re pillantok.
- Tetszik?
- Erre nem számítottam, ez gyönyörű! De ez hatalmas ajándék és...
- Ne is folytasd - vág a szavamba, majd a két keze közé fogja az arcomat és a szemembe néz. - Megérdemled! És tudom, hogy megszeretted a száguldozást - mosolyog.
- Jogosítványom sincs - rázom a fejem.
- Majd szerzel! De örülsz neki, nem? - néz a szemembe. Bólintok és szorosan megölelem őt.
- Imádlak, Harry!
Halkan felnevet és megsimítja a hátamat.
- Tudom, kicsim. Én is téged - puszilja meg a nyakamat. - Boldog szülinapot! - suttogja.
- Boldogabb nem is lehetne!
- Ennyire tetszik a motor? - dönti a homlokát az enyémnek.
- Nem csak arra értettem - simítom a kezem az arcára. - Köszönöm, hogy elhívtad őket.
- Tudom, hogy Louis fontos neked és megpróbálok vele kibékülni. Főleg most, hogy keresztszülők leszünk! Viszont remélem, hogy hamarosan szülők is.
- Rajtam nem fog múlni - mosolyodok el.
- Viszont a mai napnak még nincs vége. Egész nap van a szülinapod, szóval még van pár meglepetésem... - mosolyog sejtelmesen.

18 megjegyzés:

  1. Ááá, olyan aranyosak együtt!! Harry&Izzy, Louis&Gemma (igaz még nem konkrétan egy pár) de akkor is. Nagyon nem tudom, hogy mit írhatnék még nagyon imádtam. Sajnálom, hogy már vége a blognak, annyira imádtam ezt a történetet<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! Én is sajnálom, hogy már a végéhez értünk, viszont részben várom is, hogy az epilógus után mit fogtok szólni az egész történethez. :) <3

      Törlés
  2. Hogy lehetnek valakik ilyen aranyosak együtt? *.* Nagyon siess <3 Én is sajnálom hogy lassan vége :( De várom a következő blogodat is <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma hozom a következő, és egyben utolsó fejezetet. És örülök, hogy már most várod a következő blogomat, remélem, hogy az is legalább ennyire fog tetszeni! :) <3

      Törlés
  3. Szia.
    Jujj de izgi... :33 van további meglepije... :33 ja és szupi lett ez a belyegyzésed is. Nem is tudom hogy fogalmazzak de amikor olvasom amit írsz teljesen átélem, mintha én is ott lennék köztük. Imádom ahogy írsz. Mindennél jobban. Kérlek hozd a kövi részt mert itt fogok elpusztulni. ;)
    Szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! El sem hiszed, mennyire jól esik ezt olvasni, ugyanis egy író akkor a legboldogabb, ha az olvasói át tudják érezni azt, amit leírt és ő is átérzett írás közben. :) Ma hozom az utolsó fejezetet!

      Törlés
  4. Jajj édes Istenem! Miért nincs több ilyen pasia földön??? ❤ Imádtam(ismét) és nagyon sajnálom, hogy mindjárt vége szakad a történetnek... Eddig folyton arra vártam, hogy minél hamarabb kint legyen a következő rész, de most valahogy inkább azt kívánom, hogy a lehető legkésőbb kelljen elolvasnom. Hisz az egyet jelent a történet végével és én nem akarom, hogy ennek vége legyen... :( Nagyon imádom amit és ahogyan írsz és csak remélni merem, hogy még olvashatok tőled ilyen fantasztikus történeteket.
    *Hatalmas ölelés*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nem lenne rossz még pár ilyen pasi a Földre, az biztos. :D Örülök, hogy tetszett! Én is sajnálom, hogy hamarosan vége, de azért kíváncsi vagyok, hogy az epilógus után mi lesz a véleményetek. Jaj, nagyon aranyos vagy, ez hihetetlenül jól esik, köszönöm! Remélem, hogy a következő blogomat is olvasni fogod, és az is elnyeri majd a tetszésedet! :)

      Törlés
  5. Te egy zseniális ember vagy, komolyan mondom. Nagyon imádlak. :) Nagyon boldog fejezet lett. :) Aranyos volt Harry-től, hogy elhívta őket is. :) Nem is gondoltam rá, hogy keresztszülők lesznek, ez tényleg nagyon meglepett. Nagyon nagy fájdalom ért akkor, amikor rájöttem, hogy ez után már csak egy rész lesz. Nagyon szeretem ezt a blogot. A szívemhez nőtt. Teljesen. :)
    Nagyon sok puszi és ölelés: Timi. ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te pedig egy hihetetlenül édes ember vagy, amiért folyamatosan támogatsz, elmondhatatlanul hálás vagyok neked mindenért! Örülök, hogy tetszett, és annak is, hogy nem számítottál rá, hogy Harry-ék keresztszülők lesznek. :) Nagyon boldog vagyok, hogy a szívedhez nőtt a blog! Remélem, hogy a következő blogomat is olvasni fogod. :)
      Puszi! <333

      Törlés
  6. Ahogyan írsz az megdöbbentő.Én mindig mikor,elolvasom az az heti fejezetet,egy kicsit magamba nézek.Nagyon inspiráló történetet írsz.Néhány embernek tudnám is ajánlani,hogy egy kicsit nézzenek magukba,miután elolvasták.Tényleg nagyon tehetséges,és ügyes írónő vagy.
    A bloggal kapcsolatban,szerintem ha lehet,legyen második évad.Légyszíííííí.Nagyon örülnék/örülnénk,ha lenne.És tényleg ne hagyd abba a blogolást.A történet valami eszméletlen.Még egyszer elmondom:nagyon jól írsz.
    Millió ölelés:Fireproof

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól esik olvasni a szavaidat, hihetetlenül boldog vagyok, amiért így gondolod, és elmondhatatlanul hálás is vagyok neked, amiért támogatsz!
      Ami azt illeti, a második évadon én is gondolkodtam. Viszont arra jutottam, hogy ezt már nem szeretném tovább húzni, és az ötlet, amit beugrott, nem kapcsolódik ehhez. Szóval a blogolást nem hagyom abba! Remélem, hogy a következő blogomat is olvasni fogod, és elnyeri majd a tetszésedet! :)

      Törlés
  7. Szia!Nagyon szeretem az írásod.Én még csak most kezdtem el blogolni.Ésazt szeretném megkérdezni, hogy nincs kedved egy közös blogot nyitni?Szerintem tök jó buli lenne!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik! :) Ami azt illeti, nagyon szívesen kezdenék veled egy blogba, de sajnos időm nincs rá. Hétköznap egyáltalán nem érek rá, hétvégén pedig pont annyi időm van, hogy egy fejezetet írjak, és mivel egy újabb blogba fogok kezdeni, egyáltalán nem lesz időm, ne haragudj! :(

      Törlés
  8. Óóó ez nagyszerű rész lett *-* Annyira cukik együtt :) Remélem hogy boldogságban élnek továbbra is és összeházasodnak...családot alapítanak..stb :) Aranyos volt Harrytől hogy mindezt megszervezte :) Bár az nagyon meglepett hogy keresztszülők lesznek de örültem neki :P És annyira jó lenne ha Louis összejönne Gemma-val szerintem tökre összeillenek :P :D
    Kicsikét azért elszomorodtam hogy már csak egy rész lesz :( De tuti biztos hogy a következő blogod is olvasni fogom mert ez is nagyon de nagyon jó lett és megszerettem teljesen :) Olyan fura lesz hogy nem olvasom majd minden hétvégén részeket :P
    Nagyon tehetséges író vagy és kívánom hogy a többi blogod is majd ugyan ilyen sikeres legyen <3 <3
    Nagy ölelés és millió puszi : Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! :) A további életükről, hogy hogyan alakul, az epilógusban olvashatsz, amit még ma este kiteszek! Örülök, hogy sikerült téged is meglepnem a keresztszülőséggel. :)
      Jaj, elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy már most úgy gondolod, hogy a következő blogomat is olvasni fogod! Remélem, hogy majd az is elnyeri a tetszésedet. :) Nekem is furcsa lesz, hogy már nem erre a blogra fogok írni, és ez hiányozni is fog, az biztos.
      Nagyon szépen köszönöm, még egyszer!
      Puszi! <33

      Törlés
  9. Kedves ~E!
    Ez a blog fantasztikusan jó, imádom! Ez a rész is ugyanolyan jó lett mint az összes többi, egyszerűen imádom ahogy írsz. Sajnálom, hogy vége lesz a blognak, mivel én még csak egy hete találtam rá. Meglepődésemre alig tudtam leállni az olvasásával, szinte csak úgy faltam a sorokat. Nem igazán szeretek olvasni ezért is csodáltam, hogy ilyen rövid idő alatt végeztem vele, ráadásul elég kevés szabadidőm van. Kimondhatom, hogy megeresztetted velem az olvasást! Többször is meglepődtem a történet során és még egyszer el is sírtam magam az egyik fejezetnél. Csak annyit szeretnék még mondani, hogy így tovább, nagyon tehetséges író vagy! A következő blogodat olvasni fogom az elejétől kezdve, garantálom. :) Ja és még valami ha netalántán kiadnád az első könyvedet, az elsők között leszek aki meg fogja vásárolni. <3
    Ölelés és puszi: Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Adri!
      Jaj, nagyon aranyos vagy, eszméletlenül örülök, hogy tetszik a blog! Köszönöm szépen! :) Én is sajnálom, hogy már a végéhez értünk, viszont örülök, hogy idetaláltál! Hú, ha tényleg megszerettettem veled az olvasást, akkor nagyon boldog vagyok! Örülök, hogy sikerült átérezned a szereplők helyzetét, hogy érzelmileg hatott rád a történet. :) Juj, nagyon örülök, hogy a következő blogomat olvasni fogod! Az írás csak hobbi nálam, de nagyon aranyos vagy, eszméletlenül jól esik, amiket ide leírtál, köszönöm! :)
      Puszi! <3

      Törlés