Epilógus

Drága Olvasóim!
Nos, most elérkeztünk a legutolsó fejezethez. Nem is tudom, mit mondhatnék... Iszonyatosan hálás vagyok nektek, amiért támogattatok és olvastatok! Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy sokatoknak elnyerte a tetszését a történet. Köszönöm szépen az előző fejezethez érkezett kommenteket és pipákat is! :') Most mást nem is mondanék, nem is nagyon tudok. Még a héten érkezem az utolsó bejegyzéssel, a búcsúval. 18+ - os rész is van ebben a fejezetben, szóval mindenki csak saját felelősségre! Jó olvasást!
UI1: A következő blogom designja már készül! :)
UI2: Mivel a versennyel kapcsolatban egyetlen e-mail jött, így a díjakat Timi kapja meg, amiket e-mailben megbeszélek vele! :)

Epilógus

Together | via Tumblr
"- Örökre?
- Nem. Még annál is tovább."
     Megragadja a kezemet, s egyenesen húz maga után a fürdőszobába. A szemeim kikerekednek, a szám tátva marad. Teljesen átvarázsolta a helyet. Mindenhol vörös rózsaszirmok hevernek, a kád szélén gyertyák égnek. Minden annyira gyönyörű és meghitt. Meghatódottan mosolyogva nézek Harry-re, aki kíváncsian fürkészi az arcomat, miközben az ujjaink még mindig össze vannak kulcsolva. Közelebb lépek hozzá, s a másik kezemmel gyengéden megsimítom az arcát.
- Tetszik? - kérdezi halkan.
- Elmondhatatlanul, köszönöm! - simogatom a hüvelykujjammal, s megjelennek a gödröcskék az arcán. Egy gyengéd csókot adok az ajkaira, majd a homlokomat az övének döntöm.
- Menj, mártózz meg egy kicsit, én addig előkészítek mindent.
- Mihez? - nézek rá nagy szemekkel. Kisimít az arcomból és hajtincset, és csak mosolyog.
- Majd meglátod! - nyom egy puszit a homlokomra, és azzal ki is megy. Felsóhajtok. Levetem a ruháimat, majd meleg vizet engedek, s lassan belemászok. Leülök, és kényelmesen lefekszem. Mosolyogva hunyom be a szemem, érzem, hogy szinte az összes teher eltűnik a vállamról, minden probléma megszűnik körülöttem. Boldog vagyok, mert tudom, hogy Louis is boldog lesz, és boldog vagyok, mert itt van velem a legcsodálatosabb fiú a Földön. Az a srác, akiért bármit megtennék, akit nem engednék el, akivel elképzelem az egész életemet. Akit annyira szeretek, mint még soha senkit. Akinek az érintésébe beleremegek, csókjába beleszédülök, tekintetétől elolvadok, illatától megnyugszom. Aki nem más, mint Harry Styles, az életem egyetlen értelme.
E gondolatokra mosolyom egyre csak szélesedik. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer lehetek ennyire boldog. Sose tudtam, hogy mit jelent igazán a boldogság. De most már tudom. Harry megtanította nekem a legfontosabbat: őszintén szeretni valakit.
Mikor érzem, hogy a víz kezd már kihűlni, kimászok a kádból, majd miután szárazra törlöm a bőrömet, a törölközőt magam köré csavarom. A mellemnél fogom, hogy le ne csússzon, s kimegyek a fürdőből. Kellemes sütiillat csapja meg az orromat. Egy mély levegővétel után megjelenik a mosoly az arcomon, és a konyhába megyek. Harry épp gyújtja meg a 18 darab gyertyát, közben édesen rám pillant.
- Feketeerdő torta - mosolyodik el, majd felém nyújtja a kezét.
- Te csináltad? - teszem a tenyeremet az övébe, majd magához húz és egy csókot lehel ajkaimra.
- Igen, még anya tanította meg. Na, fújd el a gyertyákat! - ad még egy puszit az arcomra, s megsimítja a hátamat. - De ne felejts el kívánni valamit!
Mosolyogva fújom el a kis lángokat, és Harry kíváncsi tekintettel néz rám.
- Nem kívántam semmit. Mindenem megvan - ölelem át a nyakát.
- Egy valamire viszont nincs szükséged - néz komolyan a szemembe. Kérdően nézek fel rá, s egy halvány mosoly megjelenik az arcán. - Erre itt - mutat a törölközőre.
- Ah! Bolond! - nevetem el magam és hosszasan megcsókolom.
- Menj fel a szobába, pár perc és utánad megyek. Csak hasalj az ágyra és helyezd magad kényelembe - mosolyog. Mielőtt bármit kérdezhetnék, eltűnik a konyhából, így kénytelen vagyok teljesíteni a kérését. Ahogy belépek a szobába, ismételten képtelen vagyok visszafogni a mosolyomat. Ugyanolyan hangulatú, mint a fürdőszoba volt: rózsák hevernek az ágyon és akörül, gyertyák halovány fénye ad csak némi világítást.
Rámászok a nagy franciaágyra, és - ahogy Harry kérte - hasra fekszem, a kezeimet a fejem alá teszem. Nem sokkal később hallom, hogy Harry belép, majd megérzem, hogy a csípőm fölé térdel.
- Most már tényleg nem lesz szükséged rá - csavarja le rólam szemtelenül az egyetlen dolgot, ami takarja a testemet. Várom a perverz megjegyzését, vagy azt, hogy elkezdjen valami izgatót csinálni. De ehelyett hideg krémet érzek a hátamon, amit Harry gyengéden a bőrömbe masszíroz. Egy jóleső sóhaj szakad fel a torkomból.
- Imádom a kezeidet - motyogom, ahogy érzem, ujjait végighúzza a gerincem mentén.
- Tudom! Sok örömet okoztak neked. - Nem látom, de el tudom képzelni a perverz vigyorát, ami engem is vigyorgásra késztet.
- Pontosan úgy van, ahogy mondod - mosolygok. Egy pillanatra abbahagyja a masszírozást.
- Hű, még sose mondtad el ennyire őszintén. Szóval tetszik, amit művelek az ujjaimmal igaz? - hajol le és egy lágy puszit hagy a vállamon. Ennek hatására a hideg végigfut rajtam.
- Tetszik. De jobban szeretem, ha bizonyos dolgokat egy másik testrészeddel művelsz - fordulok meg alatta. Mosolyogva veszem tudomásul, hogy rajta is csak egy szál bokszer van. Égető tekintetét a melleimre szegezi, s telt ajkait lassan megnyalja.
- Mégpedig? - súgja. Elmosolyodok, s óvatosan végigsimítom a mellkasát, tekintete követi a kezem lassú mozdulatait. Megérintem a bokszere szélét, mire egy mély sóhajt hallat, a levegőt szaggatottan fújja ki.
Lehajol a nyakamhoz, ajkait a bőrömre tapasztja és csókolgatni kezdi. A hajába túrok, az élvezet hatására szemeim lecsukódnak, a levegőt zihálva kapkodom. Végigpuszilja az állkapcsomat, majd olyan vágyakozással csókol meg, hogy szinte beleremegek. Melleim kemény mellkasához tapadnak, s ahogy ágyékát nekem érinti, megérzem merevedését. Végigsimítom az oldalát, majd megfogom a bokszerét és egy mozdulattal letolom róla, amit végül lerugdos magáról. Zihálva csókol tovább, miközben keze a lábaim közé téved, s izgatni kezd.
- Harry... - zihálom elhaló hangon. A pulzusom és a légzésszámom egyre csak emelkedik, a nyögéseket nehezebben tudom már visszafogni. Ajkai melleimre találnak, s miközben gyengéden kényeztet, kissé nedves hajába túrok. - Harry, akarlak!
Kajánul rám vigyorog, s szenvedélyesen megcsókol. Lábaim közé fészkeli magát, majd lassan belém vezeti férfiasságát, ami mindkettőnkből egy szaggatott sóhajt vált ki. Sötét tekintetét az enyémbe fúrja, míg én kisöprök egy hajtincset az arcából. Mozogni kezd, s ezzel együtt kisebb-nagyobb nyögések csúsznak ki a számon, s az övén is. A szemkontaktust egy pillanatra sem szakítjuk meg, ajkaink néha súrolják egymást.
Lökései gyorsulnak, s érzem, hogy nem kell sok ahhoz, hogy elérjem a gyönyört. Körmeimet végighúzom a hátán, mire felmordul és elélvez, ami engem is a csúcsra juttat egy nagy nyögés kíséretében. Még kicsit mozog ki-be, halványan rám mosolyog és gyengéden megcsókol.
- Szeretlek, Izzy - súgja az ajkaimra.
- Örökre?
- Nem. Még annál is tovább.

Évekkel később

A kerti hintaágyban ülök Harry mellett, kezem a nagy hasamon van, amiben már 7 hónapja fejlődik a kislányunk.
- Gyere velem játszani! - fogja meg a kezemet Luke.
- Luke, hagyd most keresztanyádat, pihennie kell! Majd én játszom veled - mosolyog Harry, mire Luke elszalad egy focilabdáért.
- Apa! Te is! - kiabál Louis-nak, aki Gemma-val épp romantikus csókolózás közepén van.
Az elmúlt években sok minden változott. Louis és Gemma egymásra találtak, kiderült, hogy tökéletesen összeillenek. Luke a lehető legjobb szülőket kapta, és ez meg is látszik rajta. Már 5 évesen is nagyon okos, a korához képest értelmes. Imád focizni, csak úgy, mint az édesapja. Louis és Harry nem is csak legjobb barátok, szinte már testvérekké váltak. És ami a maffiát illeti, már vége. Véglegesen feloszlottak három évvel ezelőtt, így nyugalomban élhetünk, és bármikor visszamehetünk Londonba.
- Mmm.. ez a gyerek mindig a legjobbkor... - nevet kicsit Louis.
- Gyere már! Mindig rád kell várni? - teszi csípőre apró kezeit, amin mindnyájan elmosolyodunk.
- Rohanok, főnök! - ad még egy csókot Gemma-nak, majd feláll és odamegy Harry-ékhez. Szerencsére nagy az udvar, így bővel elférnek a focihoz. Mosolyogva nézem, ahogy Louis és Harry passzolgatnak egymásnak, miközben a kicsi Luke próbálja elkapni a labdát.
- Szépen gömbölyödik már a hasad - szakítja meg Gemma a gondolatmenetemet, mire tekintetemet rászegezem és elmosolyodok.
- Uhum. Már alig várom, hogy megszülessen.
- Az öcsémből nagyszerű apa lesz. Már azon is meglepődtem, ahogy rólad gondoskodik. Nem láttam még ennyire boldognak.
- Én téged sem láttalak még ennyire kivirultnak - mosolygok. - Louis-val gondolom minden tökéletesen működik.
- Igen, minden - bólint mosolyogva. - Furcsa, hogy egyáltalán nem így terveztem az egészet. De nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz minden.
- Én sem. Amikor 17 voltam... Te jó ég - kuncogok, ahogy visszagondolok a legelejére. Amikor megláttam Harry-t. Féltem tőle. Nem akartam szeretni őt, ami természetesen nem jött össze. Minden emlék átfut az agyamon, lejátszódnak előttem a nevetések, könnyek, szomorú és boldog percek. Mennyi nehézség árán jutottunk el idáig. De megérte. Megérte, mert most érzem igazán, hogy teljes az éltem. Tudom, hogy két hónap múlva úgyis minden a feje tetejére áll, amikor Katie megszületik. Éjszakánként kevesebbet fogunk aludni, minden kis lépésére oda kell majd figyelnünk. Amikor majd kamaszodni kezd, gondok lesznek vele. Amikor először lesz barátja, Harry a falat fogja kapargatni dühében. Amikor ötöst hoz haza az iskolából, mi leszünk a legbüszkébb szülők a világon. És amikor majd egyszer felnő, ő lesz a legjobb ember a világon, mert arra fogjuk őt nevelni.
Harry mosolygós tekintete találkozik az enyémmel. Még évek múltán is ugyanazt váltja ki belőlem. Amikor rám néz, még most is úgy érzem, mintha a fellegekben járnék.
Lassú léptekkel jön, majd visszaül mellém, s egy puszit ad a hasamra.
- Ha már ennyitől elfáradsz, Katie-vel hogy fogsz bírni? - mosolygok.
- Nem fáradtam el, csak hallottam, ahogy a kislányunk hiányol - vigyorog, miközben simogatja a hasamat. Luke odaszalad hozzánk, Louis megkönnyebbülten felsóhajt és visszaül a szerelme mellé.
- Ő mikor fog kijönni onnan? - nézi érdeklődve Luke a hasamat.
- Két hónap múlva - mosolygok. Luke a kis kezét óvatosan rám teszi, összeráncolja a szemöldökét.
- Nem szűk neki ott bent? Szegény! Képzeld, apa elmondta, hogy hogy került be oda! - mosolyog Luke, mire felvont szemöldökkel Louis-ra nézek. Gemma megüti Louis kezét.
- Aú! Jól van na, kérdezte! És ő is fiú, muszáj tudnia ilyen dolgokról - von vállat.
- Azt hiszem, a lányomat ilyen téren távol tartom tőled - mosolyog Harry, mire nevetve a szememet forgatom.
Harry a vállamat átkarolja, és gyengéden megcsókol. A homlokát az enyémnek dönti, kezemet az arcához emelem és gyengéden megsimítom. Ahogy a szemébe nézek, emlékszem, ugyanígy éreztem évekkel ezelőtt. Ugyanaz a borzongás járja át a testem.
És ez nem lehet más, csak az örök, igazi szerelem.

26 megjegyzés:

  1. Remek rész lett! *--*
    Iszonyatosan imádom :)) <33
    Nem lehetne egy olyan rész ahol a kisbaba megszületik s milyen az életük a babával? :33
    Imádtam a blogodat! <33 És imádom is :)
    Ez a kedvenc blogom <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)
      Mivel ez már az epilógus volt, azaz a legutolsó rész, így már sajnos nem írom le azt. De abban biztos lehetsz, hogy nagyon aranyosak együtt! :)
      Még egyszer nagyon köszönöm, és hihetetlenül jól esik, amiért így gondolod! <33333

      Törlés
  2. Úúúúriiiisteeeen!!! *-* Annyira jó annyira tökéletes<3 Alig tudok bármit is mondani, csak azt, hogy hiányozni fog a blog, mert az egyik kedvencem volt:(...de az biztos, hogy egy párszor még újra fogom olvasni;)
    So, többet nagyon nem tudok mondani, csak hogy imádtam a részt és az egész történetet<3 :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :) Nekem is nagyon fog hiányozni a blog is és ti is, bár remélem, hogy az újabb blogomnál is velem lesztek! Örülök, hogy annyira tetszett, hogy még újra fogod olvasni, ez hihetetlenül jól esik, és mindent köszönök! <3

      Törlés
  3. Szia :)
    Ez egy csodálatos befejezés lett!!!!:) imádtam/imádom a blogodat !!!!! a másikat is nagyon várom már,ugye erre az oldalra is kiteszed a címét majd??? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, és örülök, hogy tetszett! Igen, erre a blogra is ki fogom tenni az új blogom linkjét. :)

      Törlés
  4. Ez a rész nagyon jóra sikeredet. bár ezt tőled már megszokhattuk. :) Biztos újra fogom párszor majd olvasni ezt a blogod. azt hiszem hiányozni fog, nagyon szerettem/szeretem olvasni. Az egész történet nagyon tetszett. Mindenesetre már várom a következőt. A címét ugye majd kiírod? Semmiképp nem szeretnék lemaradni róla. (:
    Puszi! Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :) Nekem is hiányozni fog, veletek együtt, mert imádtam írni ezt a történetet, főleg úgy, hogy itt voltatok végig és támogattatok. Boldog vagyok, amiért tetszett! És igen, ezen a blogon is meg fogom osztani az új blogomat. :)
      Puszi!

      Törlés
  5. Szia. Hát, nem is tudom mit mondjak. Amikor belekevertem a blogodba, azt hittem ez is egy sablon blog lesz. De nem. Kellemeset csalódtam ebben a blogban. Hivatalosan is kijelentések, hogy ez a kedvenc blogom. Ha kezdesz másik blogot vagy valami lesz, szólj. Én végig melletted leszek. Imádom a blogod. Sok szerencsét a jövőben. Ezer puszi!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy kellemesen csalódtál a blogban, és végül úgy gondoltad, hogy nem sablonos, ez nagyon jól esik! Juj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :) Hamarosan kezdem az új blogom, amit itt is meg fogok osztani. :)
      Puszi!

      Törlés
  6. WOW...Úristen.. Áááá... Nagyon cuki így még csak öten.. Annyira sajnálom h vége...:( Imádom a blogod...♥♥ A következő blogodnál biztos h visszatérő vendég leszek..;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és annak is, hogy már most tudod, hogy a következő blogomat is olvasni fogod! :) Nagyon jól esik, köszönöm szépen! <33

      Törlés
  7. Annyira aranyos lett a vége :)))))
    És az egész történet annyira jó volt. Én imádtam *-*
    Én még egy olyan résznek örülnék amikor Katie elkezd pasizni és Harry a falat fogja kapargatni :D
    Puszikállak :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Próbáltam aranyos véget alkotni, és örülök, hogy szerinted ez sikerült. :) Mivel ez az epilógus volt, így sajnos nem lesz olyan rész. De az biztos, hogy a jövőben úgy lesz, Harry a falat fogja kapargatni Katie miatt. :D
      Puszi!

      Törlés
  8. Tudtam, éreztem, hogy megint sírni fogok, és így is lett. :) Te mindig meg tudsz ríkatni. :D Igazi boldog vége lett. Louis is jó apuka lett a végén és biztos vagyok benne, hogy Harry is az lesz majd. Gemma nagyon jó anyuka, és Izzy is az lesz. Ez a blog nem örökké, hanem még annál is tovább a kedvencem lesz. :) Nagyon szeretlek, ugye tudod? A másik blogodat is olvasni fogom. Még jó hogy. :) Annyira örülök, hogy nyertem, nagyon imádlak. :)
    Nagyon sok puszit küldök, szia. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy meg tudlak sirattatni! Vagyis nem annak örülök, hogy sírsz, hanem annak, hogy a történet érzelmileg hat rád. :) Harry biztosan jó apa lesz, szerintem a világon a legjobb, Izzy-vel tökéletes szülők lesznek Katie számára. Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Én is nagyon szeretlek, amiért mindig mellettem maradtál és támogattál! Örülök, hogy a másik blogomat is olvasni fogod és továbbra is mellettem leszel! :)
      Puszi!

      Törlés
  9. Sajnálom hogy vége a blognak :/ Igaz nem rég találtam, de már el is olvastam! nagyon szeretem a blogod és eskü, majnem sírtam amikor meláttam az epilógust.remélem belekezdessz egy másik blogba mert te egyszerűen fantasztikusan írsz!!Örök rajonód leszek!Puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy rátaláltál, és hogy rövid idő alatt ennyire megszeretted, ez nagyon jól esik! Igen, kezdek majd egy másik blogot is, és itt is meg fogom osztani. Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :)
      Puszi!

      Törlés
  10. Huhh... Egy bajom van az egészel! Hogy máris vége... :'( imádom a blogod mindennél jobban. Nem tudom hogy mit mondhatnék most... Mindent ami jó és a te blogodra ér azt már el mondták. Imádom!! Remélem még lesznek ilyen blogjaid. Ja lesz akkor kérlek írd le. Puszi szia. Flóra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :) Hát igen, én is szomorú vagyok, hogy vége van, mert imádtam írni. Lesznek még blogjaim, nem pont teljesen ilyen, de remélem, hogy az is elnyeri majd a tetszésedet. Az új blogomat itt is meg fogom osztani! :)
      Puszi!

      Törlés
  11. Édes istenem el se hiszem hogy vége :( Azért még szívesen olvasnék arról amikor majd Katie kamasz lesz és Harrynek minden színű baja lesz ha akár egy pasi is a lánya közelébe kerül :P

    Annyira aranyos meg cuki lett a vége meg maga az egész rész hogy teljesen elérzékenyültem :') Nagyon jó volt olvasni de amikor megláttam az epilógus címet azért felgyorsult a szívverésem mert akkor tudatosult bennem végleg hogy tényleg vége :( Egy élmény volt olvasni a blogod :) <3 De jó lenne majd ha arról is olvashatnánk ahogy felneveli Izzy és Harry a lányukat :) De mindennél jobban várom hogy belekezdj egy újabb blogba :P Nagyon megkedveltelek ezalatt az idő alatt :) <3
    Puszi : Zsófi
    <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem teljesen hiszem el, elég szomorú vagyok, hogy vége, mert imádtam írni, viszont teljesen elhúzni meg nem akartam. Ennek itt kellett végződnie.
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet, és elérzékenyültél! :) Írni is egy élmény volt, főleg azért, mert ilyen csodálatos olvasóim vannak. Katie kamaszkoráról már sajnos nem lesz szó, de biztos lehetsz benne, hogy Harry a legvédelmezőbb apa a világon. :) Örülök, hogy várod az új blogomat, és hidd el, hogy én is megkedveltelek téged! :)
      Puszi! <33

      Törlés
  12. Szia. :)
    Egyszerűen elképesztően imádom/imádtam a blogod. Faltam a sorokat amikor feltettél egy-egy újabb részt. Szeretnék még tőled több történetet olvasni, mert elképzelhetetlen, de 100°-an beleélem magam a történetbe annyira jól írsz. Ha kezdesz egy újabb történetet, remélem megosztod velem/velünk is. Azért sajnálom, hogy vége. Millió puszi:*:* xXBXx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik! :) Nagyon jól esik olvasni, hogy beleéled magad a történetbe, ugyanis pont ez a célom, és boldog vagyok, ha ez sikerül! Hamarosan kezdek egy újabb történetet, amit itt is meg fogok veletek osztani. :)
      Puszi!

      Törlés
  13. Úristeeen...!!!
    Ma, vagyis tegnap kb 13-kor kezdtem olvasni és most 2:42-kor fejezem be (természetesen nem folyamatosan olvastam)..
    Húúúúúúúúú, nem bírom abbahagyni a vigyorgást eddig ez a blog fejeződött be a lehető legjobban amit olvastam. Mindig úgy fejeződik be hogy elhagyja,öngyilkos lesz, meghal vagy csak a pár egyik fele vagy mindkettő, vagy végül valaki mást választ vagy én nemtudom..
    Ez a blog a világ egyik legjobb blogja, és a vége.. úristen, nem tudom elmondani (vagy leírni vagy franc tudja mi) hogy mennyire hálás vagyok neked ezért a blogért, már sírok a boldogságtól!
    Abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán még el fogod olvasni ezt a kommentet, igy asszem kb 4 honappal a blog vége után de mind1 azért reménykedem.
    Annyira jó volt olvasni hogy egy lány aki ennyi mindenen ment keresztül végre boldogságra lelt. És Gemma&Louis.... Áhhh ez már túl szép a való élethez, de nem érdekel én akkor is hiszek benne hogy ez akár igaz is lehetne.
    Jajj, najó összevissza írok mindenfélét ami éppen eszembe jut. bocsi ha kicsit összevissza lett, de egyszerűen én... áhwww..... imádtam olvasni ezt a blogot és ez a kedvenc blogom, egy csomó olyan blogot olvastam(mint ahogy már említettem is) ami szomorúan végződött, és nem értem hogy az írok miért nem bírják megadni a boldogságot a szereplőknek, és most végre megtaláltam a blogot ami erőt ad nekem ahhoz hogy továbbmenjek ha valami rossz történik az életemben. Szóval köszönöm.
    Akartam már előbbi posztok mellé is kommentelni de úgy voltam vele hogy inkább kivárom a végét és majd írok valami jó hosszút,. Hát asszem ez sikerült..
    UI.:Bocsi ez tényleg nagyon össze vissza komment lett de hajnali három van és már folyik szét az agyam+bocsi az esetleges helyesírási hibák miatt.
    ***Puszi***

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hú, örülök, hogy ennyire tetszett, hogy szinte fél nap alatt elolvastad! :) Jaj nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült örömet szereznem neked ezzel a bloggal, én is hálás vagyok neked, amiért leírod, amit gondolsz, és hogy elnyerte a tetszésedet a történet! :)
      Én pont azért szeretek olvasni (blogos és könyvet is), mert elhiszem, hogy megtörténhet a valóéletben is, az valamennyire megnyugvást ad, vagy nem is tudom, egyszerűen csak jobban érzem magam tőle.
      Én sem szeretem azokat, amik szomorúan végződnek, és nem is tudnék olyat írni, hogy a történet végére a szereplők nem boldogok, vagy nem kapják meg azt, amit akarnak. Örülök, hogy ez a történet erőt ad neked, eszméletlenül jól esik, hogy ezzel segíthetek neked! :)
      Puszi!

      Törlés