12. fejezet - Kezd összeállni a kép

Drága Olvasóim!

Itt is lennék egy újabb fejezettel. Szeretném nagyon megköszönni az előzőhöz kapott komikat, pipákat, és a 75 feliratkozót! Csodálatosak vagytok! <3 Szükségesnek éreztem, hogy Harry szemszögéből is írjak valamit, amit a fejezet vége felé olvashattok. Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket, mindenképp hagyjatok magatok után nyomot! :) Nem lett valami hosszú, de a következővel sietni fogok, és nem lesz ilyen rövid. Jó olvasást!



Kezd összeállni a kép


Szabadnak születtem, mégis
rácsok között élem az életem.
     Hangos léptekre riadok fel, a szemeim kipattannak, s meglátom magam előtt az elrablómat. Reménykedtem benne, hogy ez csak egy rossz álom, de nem. A gonosz vigyor megint ott ül a képén, amit perpillanat szétvernék, de egy csepp erőm sincs. Fáradtan döntöm hátra a fejem a hideg falnak, s felszisszenek, ahogy éles fájdalom nyilall a nyakamba. A kezeimet kicsit megmozdítom, de ez nagy hiba. Hihetetlenül fáj még mindig.
- Jó reggelt, drága. Jól aludtál? - guggol le elém, s a szemembe néz. Láthatólag szórakoztatja a szenvedésem. Micsoda barom...
Feláll, a fekete táskájához megy, s kivesz belőle egy kést. A szemeim kikerekednek, ahogy elindul felém az éles tárggyal. Összehúzom magam, s érzem, hogy a kötél leesik a csuklómról. Félve emelem rá a tekintetemet, megfogja a karomat és szó szerint felrángat a földről. Végignézve a kezemen rengeteg sebet fedezek fel, a ruhám koszos, a hajam kócos, és egy fogkefének is örülnék.
- Elmegyünk kirándulni egy kicsit. Csak amíg Styles ideér.
Riadtan nézek rá, és mielőtt bármit reagálhatnék, megfogja a csuklómat, a vállára teszi a nagy táskát, majd kifelé tol a faházból. Botladozva, erőtlenül megyek arra, amerre irányít. Arra sincs energiám, hogy egy hangot kinyögjek.
A kocsijához érünk. Szinte kitépi a hátsó ajtót, s betuszkol a járműbe. Sírni tudnék, de a könnyek csak csípik a szememet. A levegőt gyorsan veszem, olyan, mintha a tüdőmet szorongatnák. Reménykedve nézek ki az ablakon, hátha Harry jön és megment. De nem. Még egy madár sincs a közelben, nemhogy ember. Még elég sötét van, nagyjából hajnali négy lehet.
A férfi bepattan a volán mögé, beindítja az autót, s rögtön eszeveszett tempóban kezd el vezetni. Esélyem se lenne kinyitni a kocsi ajtaját és kiugrani, a nagy sebesség miatt ez lehetetlen.
A szívem erősen és gyorsan ver, fintorogva nézem az alkaromon lévő sebeket. Karcolások, vágások, zúzódások. Pár hete ilyet álmodni se mertem volna.
Gondolatmenetemből az ébreszt fel, hogy hirtelen megáll az autó, s két srác száll be mellém, így engem maguk közé szorítva.
- Styles-é - csak ennyit mond a férfi, mire a két fiú bólint, s újra elindulunk.
Pár perc múlva az egyik elővesz egy sötét kendőt, s a hajamat megrántva fordítja oldalra a fejemet, mire a szemeimet összeszorítom és felszisszenek.
- Nyugalom! Ez csak azért kell, hogy ne leskelődj - köti a szemem elé az anyagot. Csak az autó zúgását hallom, a rázkódást érzem. Fogalmam sincs, hogy mennyi ideig ülök mozdulatlanul és szótlanul.
Egy kisebb kanyar után az autó megáll. Ezek szerint megérkeztünk, csak azt nem tudom, hogy hova. Az ajtó nyitódik, erős szorítást érzek a karomon, s kirántanak a kocsiból.
Erőszakosan visznek egy helységbe, ahol rettentő hűvös van. A szemem elő eltűnik a sötét kendő. Egy kicsit homályosan látok, kell egy kis idő míg a kép kitisztul, s rájövök, hogy egy pincében vagyok. Félve nézek a hátam mögé, s látom, hogy a két srác lelép, majd a rácsos ajtót becsukják maguk után.
- Nem luxus, de szerintem nem vészes - mosolyog a férfi.
- M-mit akarsz tőlem? - kérdezem remegő hangon, s kicsit hátrálok az ijesztő alaktól.
- Még nem tudom. De most, hogy így kérdezed, lenne pár ötletem - mosolyodik el kajánul. - Mellesleg a nevem Rob. Te pedig, ha jól tudom, Isabel vagy - húzza végig ujjait az arcomon, mire automatikusan elfordítom a fejemet és lesütöm  szemem. Halkan felnevet, s pár lépést hátrál. - Légy jó, drága - megy ki, az ajtót becsapja, s lakatra zárja. Kétségbeesetten szaladok oda, s rángatom meg a rácsokat, de hiába.
A fejemet fogva ülök le a hideg földre. A hajamba túrok, s a könnyeim automatikusan lefolynak az arcomon. Erőtlenül nyögök fel, s hangosan kezdek sírni. Bármit megadnék, hogy most Harry a karjai között tartson. A lábaimat felhúzom és átölelem, a fejemet a térdemre teszem. Próbálom összehúzni magam, amennyire csak tudom, hogy ne fagyjak meg.
Az eddigi kérdésekhez a fejemben most még több gyűlik. Meddig leszek itt? Miért? Ki ez Rob? És hol vagyok?

Több órán keresztül ülök egyedül a sötétben, mikor végre lépteket hallok. Rögtön az ajtóhoz állok, s reménykedve nézek ki a rácson keresztül. Hamarosan meglátom Rob önelégült vigyorát.
- Éhes vagy? Hoztam kaját - tol be egy tányér... valamit. - Jó étvágyat - indul el, de erőt veszek magamon és utána szólok.
- Rob!
Meglepetten fordul vissza, s egy lépést közelít. Nyelek egy nagyot. Most muszáj határozottnak lennem, különben lehet, hogy az életem múlik rajta.
- Meddig akarsz itt tartani?
Felnevet, és a falnak támaszkodik.
- Ez édes. Innen nem szabadulsz, amíg Styles meg nem adja nekem azt, amivel tartozik.
Értetlenül nézek rá, s felsóhajt.
- Tudod egy nagyon ritka és jó minőségű cuccról beszélek. Drog, hogy értsd - beszél unottan.
A szemeim kikerekednek, s az állam szinte a földet súrolja.
- Angliában ilyen nincs, és elég nehéz beszerezni, szóval egy ideig itt maradsz - von vállat.
- Harry drogozik? - kérdezem remegő hangon, s nyelek egy nagyot. Újra felsóhajt, és olyan ez nagyon hülye fejet vág.
- Tudod, ő csak árulja, hogy legyen pénze. És ez nem csak a drogról szól, aranyom. Itt hideg vérrel gyilkol mindenki. Raktárakért folyik a harc, és nagyon komoly összegekről van szó. Harry-nek van a legnagyobb hatalma, és a legjobb emberek is nála vannak, mint ahogy Tommo is. Bár el kell ismerni, most nagyot hibázott, csodálom, hogy még él. Szóval ez olyan maffiaféleség. Van egy pár illegális dolog, amibe most nem mennék bele. De szerintem így is sokat mondtam, szóval legyen elég ennyi. Légy jó - mosolyog, és elmegy.
Azt hiszem, kezd összeállni a kép. Harry egy maffiafőnök, és neki van a legnagyobb hatalma. Aha, és én vele élek együtt...
A gyomrom korog, már egy kicsit szédülök is. Leülök a földre, az ölembe veszem az ételt, és enni kezdek. Nem valami finom, de most perpillanat bármit megennék, amit elém tesznek. A kezemet nézve rájövök, hogy eltűnt a kabala karkötőm. Szuper...

~ Harry Styles ~

Reggel kicsit elalszom, nyolckor ébredek föl. Megdörzsölöm a szemeimet, s egy nagy nyújtózkodás után fáradtan nyúlok a telefonomért. Nem keresett senki, szóval szerencsére nincs semmi baj. Viszont a házban túl nagy a csend. Semmi mozgást nem hallok. Anya dolgozik, azt tudom, de Isabel? Amikor este haza értem, már valószínűleg aludt. Korán kellett volna kelnie...
Erőt véve magamon felkelek és benézek a szobájába. Nincs ott, az ágya rendben van, mintha nem is feküdt volna benne. Körülnézek az emeleten, a fürdőbe is bekopogok, de hűlt helye. Lentről se hallok semmi mozgást, de azért lebattyogok. A konyhába mosatlanul van a kávés csésze, ahogy anya hagyta. Összeráncolt szemöldökkel keresem tovább, de semmi.
- Isabel! - kiabálok, és az udvarra is kinézek. Semmi. Kezdek komolyan aggódni érte.
Gyorsan a telefonomért rohanok, s felhívom. A szobájából hallom a csengőhangját. Káromkodok egy sort, és gyorsan felöltözöm.
Kirohanok, felpattanok a motorra, és amilyen gyorsan csak tudok, a raktárhoz megyek. Szinte betöröm az ajtót, hátha van ott valaki, aki segíthetne. De nem... Csak vércseppek a földön. A szemem megakad egy fehér karkötőn, ami a fal mellett hever. Leguggolok, s óvatosan a kezembe véve gondolkodom, hogy hol láttam már ezt.
A szemeim kikerekednek, a szívem gyorsan kezd verni. Isabel. Ő viselte, emlékszem rá. És a vér... Ha történt vele valami, azt sose fogom magamnak megbocsájtani.
Gyorsan kicsúsztatom a zsebemből a telefonomat, s felhívom Tom-ot.
- Mondjad, főnök - veszi fel rögtön. Ezért is ő a legjobb emberem, mindig toppon van.
- Vészhelyzet van, mindenkit azonnal hívj a raktárhoz!
Azzal le is csapom a telefont, s idegesen járkálok jobbra-balra. Az a pár perc, amíg megérkeznek, nekem hosszú óráknak tűnnek. Idegesen túrok a hajamba, s mire mindenki bejön, feszülten nézek rajtuk végig, a szemem rögtön megakad Tommo-n. Nyelek egy nagyot. Nem tudom, hogy előtte merjem-e mondani, elvégre én nem vigyáztam rá eléggé.
- Nos, az a helyzet, hogy... - vakarom meg a tarkómat - Isabel-t valószínűleg elrabolták.
- Mi van?! - kerekednek ki Tommo szemei. Az ajkaimat beszédre nyitom, hogy valamelyest nyugtassam, de csak fújja a magáét. - Hogy a rohadt kurva életbe lehet, ha te olyan kibaszott jól vigyáztál rá?! - emeli fel a hangját, amit a többiek szótlanul néznek. Én vagyok a góré, nem engedhetném meg, de az a helyzet, hogy igaza van. - És mégis ki?! És honnan veszed?!
Lassan felemelem az ujjaim között tartott karkötőt, s lesütöm a szemem. Tommo kikapja a kezemből, s idegesen kifújja a levegőt.
- Nagy a valószínűsége, hogy Rob vitte el - tekintek rajtuk végig. - Nekünk pedig meg kell találnunk, méghozzá nagyon gyorsan!
- És az ott a földön? - néz a sarokba Tommo, ahol a vércseppek vannak. A szeme megtelik könnyekkel, a kezét ökölbe szorítja, az állkapcsa megfeszül. Soha életemben nem láttam még ennyire idegesnek, egy kicsit megrémiszt.
- Jack, te a telefonjába épített GPS alapján keresd, hátha nála van. Oliver, menj a reptérre, ott tudakold, hogy vettek-e jegyet. A többiek váljanak szét kettesével, Tom, Tony és Mark vezetésével. Tommo, te velem jössz! - adom a parancsokat, s mindenki kimegy. Tommo-val felpattanunk a motorunkra, s körbenézek a fák közt.
- És mégis merre induljunk? - néz rám a kormányt idegesen szorongatva.
- Rob eszes, valami eldugott helyre vihette. Meglehet, hogy a közelben van.
- A közelben? Az kizárt, miért ne vinné messzire?
- Pont ezért - veszem fel a sisakot. - Mert tudja, hogy a legegyszerűbb helyeken nem néznénk.
Beindítjuk a motort, s elindulunk, hátha valami nyomra bukkanunk...

30 megjegyzés:

  1. Imádom nagyon*-*siess a kövivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Nem sokára hozom a kövit. :)

      Törlés
  2. Szia :)
    nagyon jó rész lett. :D
    remélem, hogy hamar megtalálják. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen.
      Az a következő fejezetben kiderül. :)
      Puszi <3

      Törlés
  3. Nagyon jó!! :D Imádom, mint mindig!! ;) Siess a kövivel.!! *-* <3

    ~Hanna~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Ma hozom a kövit. :)

      Törlés
  4. Kérlek siess a következővel, mert én már nem bírom, pedig még csak most olvastam el a fejezetet!
    Egyébként mikor lesz következő rész! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sietek vele, még ma este hozom, kitartás! :)

      Törlés
  5. Drága ~E!

    Alig vártam, hogy végre haza érj a nyaralásodról és új részt hozz nekünk. :) Remélem jól telt és maximálisan ki pihented magad. :D Oh és a rész. A rész egyszerűen fantasztikus lett. Alig várom, hogy Harry végre megmentse Isabel-t. És ezek a titkot amit Rob mondott el Harry-ről. Elhiheted, hogy mindenre gondoltam de nem drog üzletre. :D Várom a következő részt. Sok puszi.


    Chixi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Hogy őszinte legyek, én is nagyon vártam már, hogy hazaérjek, és írhassak. Igen, köszönöm, teljesen sikerült magam kipihennem. :) Örülök, hogy tetszett a fejezet, és annak is, hogy nem számítottál a drog üzletre. :)
      A következőt még ma este hozom!
      Puszi <3

      Törlés
  6. Nagyon tetszik, hogy Harry szemszögéből is írtál!! :) Szuper lett!
    Siess a kövivel!! :D
    Puszi: Lara Csen...♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és köszönöm szépen! :)
      Sietek, még ma este hozom!
      Puszi <3

      Törlés
  7. Sziaa nagyon jó a blogod :)) siess a kövivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik. Sietek, még ma hozom! :)

      Törlés
  8. Kedves ~E!
    Nagyon jó, sikerült egy újabb álmatlan éjszakát okoznod.
    Alig várom a kövit, remélem hamarosan hozod.

    Nagy ölelés küld:

    Angel, régi nevén Nina Horan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Angel Horan!
      Köszönöm szépen, és örülök, ha ilyen éjszakákat tudok okozni neked.... :D
      Még ma este hozom! :)

      Törlés
  9. Szuper lett mint mindig :33 Remélem hamar megtelálják Isabelt :) Siess a kövivel
    Xoxo:Judit<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Az a következő fejezetből kiderül. :)
      Sietek, még ma hozom!

      Törlés
  10. Szióó ! Nagyon szuper lett ! Remélem a következőben sem fogok csalódni ! ;)
    Mégis miért büntetsz engem az ilyen izgi fejezetekkel ? Egyszerűen képtelen vagyok leállni az olvasással ! Tudnám olvasni heteken keresztül megállás nélkül ..... :) Te vagy az az író aki megszerettette velem az olvasást(: Köszi ... Nem gondoltam hogy valaha ilyet mondok de imádok olvasniii !!! És ez mind te érted el eddig egyik író sem tudta ... :D Fantasztikus ez a blog ! Imádom NO.1 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen. Én is remélem, hogy nem fogsz csalódni. :) Igazán nem állt szándékomban büntetni, sajnálom, ha mégis. :) Ami azt illeti, én pedig egyfolytában tudnám írni, ha az időm engedné.
      Megszerettettem veled az olvasást? Hát, ez elég vicces, ugyanis én magam se szeretek olvasni, de örülök, ha mégis sikerült. :D Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik!

      Törlés
  11. Hali!(: Harry az idő múlásával bele fog szeretni Isabel-be ? Tudom hogy majd ha olvasom rendszeresen a blogot mint eddig akkor kapok választ a kérdésemre de annyira tudni akarom... Légyszi mondd meg nekem ... :D Kérleeeeeeeek szépen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Hát, ami azt illeti, elmondanám, de pont ez a történet lényege. És hidd el, nem kell már olyan sokat várnod a válaszra! :D

      Törlés
  12. Juuujj imádom a blogod! <33 És téged is imádlak! :D <3 Remélem hamar megtalálják Isabel-t... Siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Én is imádlak téged! :3 <333 Sietek, még ma este hozom a következőt!

      Törlés
  13. Ez nagyon jóóó! Gyorsan kövit lécci! :D

    VálaszTörlés